Home | Actueel | Tonny van Hessem met pensioen

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Tonny van Hessem met pensioen

Na 25 jaar gaat Tonny van Hessem Wagenmans Wonen verlaten en genieten van haar welverdiende pensioen. Zaterdag 31 augustus is haar allerlaatste werkdag, maar natuurlijk kunnen wij haar niet zomaar laten gaan…

Midden jaren negentig zocht Wagenmans Wonen een verkoopmedewerkster, Tonny reageerde op de advertentie in de krant en werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Het gesprek was bij Jan en Annie Wagenmans aan de keukentafel, zo ging dat toen. Jan had gelijk tegen Annie gezegd “Dit lijkt mij wel een pittige dame!” En gelijk had hij. Tonny heeft op haar eerste zaterdag gelijk een eethoek van 2000 gulden verkocht. Toen bleek het al, Tonny is een op én top verkoopster!

“Wagenmans is een warm bad”

In de begin jaren werkte ze nog met een klein team. Haar taken waren allround, van verkopen tot strijken en gordijnen knippen. Haar eerste gordijn - met patronen - herinnert ze zich nog goed, dat ging helemaal fout. “Wat een ellende, maar gezellig was het wel!” In al die jaren heeft ze van alles meegemaakt bij Wagenmans. De winkel is in de loop der jaren uitgebreid en veel moderner geworden, maar de sfeer in de winkel blijft gemoedelijk. En ook de trouwe klanten veranderen niet, die blijven komen. “Dat is heel mooi om te zien!“

“Na pensioen weken op pad om koffie te drinken bij klanten”

Als een bekende klant komt in de winkel, gaan we eerst altijd een kop koffie drinken en bijkletsen. In al die jaren bouw je toch een band op met elkaar. “Ik sta zelfs op een foto ingelijst in de gang bij een klant.” Zelf kan Tonny er in ieder geval hartelijk om lachen, want ze houdt wel van een flinke dosis humor. “Ik hoef mij straks niet te vervelen, want ik heb verschillende klanten beloofd om langs te komen voor een kop koffie. Ik ben straks gewoon weer weken op pad.”

De stoelenspecialist

Jarenlang verkocht Tonny ontzettend veel ‘relax- en sta-op-stoelen’. De relaxfauteuils waren echt haar ding. Hoeveel stoelen ze in al die jaren heeft verkocht? Ontelbaar veel! Dit stokje draagt ze nu over aan Rudi Holterman en daar heeft ze alle vertrouwen in. Mocht er nood aan de man zijn, dan staat ze altijd klaar.

Of ze de Wagenmannetjes gaat missen? Volmondig Ja! Niet alleen het werk, maar ook de collega’s en de familie. Het is echt een familiebedrijf waar ik veel vrijheid en ruimte heb gekregen om mee te denken. “Bas en Joris zijn toch wel de knuffelberen en Aukje heeft altijd een luisterend oor. Ik heb het echt super naar mijn zin gehad!”  Helemaal van het toneel verdwijnen doet Tonny echter niet, in november staat ze nog op 55+ beurs in Zwolle en tijdens de koopzondagen blijft ze helpen met koffie inschenken.

Na zaterdag kan Tonny heerlijk achterover leunen in haar eigen relaxfauteuil, dat heeft ze dik verdiend. Vindt u het leuk om Tonny te verrassen op haar laatste werkdag, dan bent u zaterdag (31 augustus)van harte welkom voor een kop koffie met wat lekkers. Onze winkel is geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur, Tonny en de koffie staan voor u klaar! 

Laat je inspireren

Gordijnen voor de koude maanden Gordijnen maken je huis echt af. De akoestiek in de kamer is beter,
Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Elke heeft weer prachtige 3D tekeningen mogen maken voor een jong gezin uit Wijhe. De haard staat

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!