Wij zijn nu gesloten de openingstijden:
Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00

 

Koopzondagen 2021:

  • Zondag 24 oktober
  • Zondag 7 november
  • Zondag 21 november
afspraak maken contact
onze winkel is nu gesloten

de openingstijden:

Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00

 

Koopzondagen 2021:

  • Zondag 24 oktober
  • Zondag 7 november
  • Zondag 21 november

Beddenzaak DeventerBEDDENZAAK DEVENTER

Bij de aanschaf van een bed, matras, boxspring of linnenkast gaat u niet over een nacht ijs. U brengt een groot deel van uw leven in uw bed / slaapkamer door. Goede kwaliteit is daarom belangrijk, niet alleen voor uw nachtrust en comfort. Ook voor uw gezondheid zoekt u het beste zonder teveel te betalen. U gaat daarvoor naar een erkende beddenzaak!

Op de slaapafdeling van Wagenmans Wonen vindt u een uitgebreid assortiment bedden en boxsprings. En in onze eigen slaapadvies studio kunt u de verschillende matrassen uitgebreid ‘uitproberen’. Uiteraard voorzien onze deskundige medewerkers u graag van advies. Zo weet u zeker dat u heerlijk uitrust op een matras van Wagenmans Wonen.

De beste beddenzaak van Deventer vindt u in Lemelerveld en dat is slechts 25 minuten rijden vanuit Deventer.

Uiteraard bezorgen we onze bedden, matrassen, boxsprings, linnenkasten en bedbodems in heel de regio! Dus ook in Deventer.

Onze eigen mensen bezorgen uw aankoop niet alleen, ze installeren uw bed, boxspring of linnenkast ook vakkundig. Waar u ook woont, landelijk, in de stad of op een bovenwoning…

 

Bedden aanbieding Deventer

Komt u uit Deventer? Dan kunt ook u gebruikmaken van speciale aanbiedingen, op onze actiepagina tonen we graag de actuele beddenaanbieding!

 

Beddenzaak Deventer (Lemelerveld)

Wagenmans Wonen vindt u vlakbij Deventer, het is maar 25 minuten rijden. U vindt ons aan de weg van Raalte naar Ommen, de N348. Uiteraard bent u van harte welkom en staat er altijd een heerlijke kop koffie of thee voor u klaar in onze gezellige koffiecorner.

Adres: Weerdhuisweg 1 - 8152 AW  Lemelerveld - tel. 0572-371273 - e-mail info@wagenmanswonen.nl

AltijdGoedSlapen boxspring kopen in Deventer

Voordelige Eastborn boxsprings & matrassen in Deventer

Wagenmans Wonen is dealer van alle grote bedden merken zoals Eastborn matrassen & bedden. Eastborn biedt een ruim assortiment matrassen en slaapcombinaties. Vaste en elektrisch verstelbare om lekker te relaxen, ontbijten, te lezen of TV te kijken. Een Eastborn matras is er in vele maten en verschillende slaapcomfots. 

Meer over Eastbron >> 

 

AUPING bedden en boxsprings in Deventer

AUPING bed en boxspring in DeventerErvaar het ultieme slaapcomfort met een Auping bed. Op onze slaapafdeling vindt u de grootste collectie uit de regio en altijd voorzien van uitgebreid advies en een eerlijke prijs. Maak uw slaapkamer uw slaapkamer tot een ruimte waar u volkomen zichzelf kunt zijn en u heerlijk kunt wegdromen met uw eigen Auping bed.

Meer over Auping Bedden >>

 

PULLMAN boxspring in Deventer kopen

PULLMAN boxspring in DeventerEen Pullman boxspring is een gestoffeerde en verende matrasdrager, voorzien van een pocketveringinterieur. U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings.

Meer over Pullman matrassen en boxsprings >>

 

Bekijk het volledige merken aanbod van Wagenmans Wonen en Slapen.