Wij zijn nu gesloten de openingstijden:
Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
gesloten

Let op: maandag 1 juni op 2e Pinksterdag zijn we gesloten!

Koopzondagen 2020
12:00 - 17:00 uur

  • Zondag 27 september
  • Zondag 25 oktober
  • Zondag 8 november
  • Zondag 22 november

 

afspraak maken contact
onze winkel is nu gesloten

de openingstijden:

Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
gesloten

Let op: maandag 1 juni op 2e Pinksterdag zijn we gesloten!

Koopzondagen 2020
12:00 - 17:00 uur

  • Zondag 27 september
  • Zondag 25 oktober
  • Zondag 8 november
  • Zondag 22 november

 

Inspiratie magazine MrWoon
 

MrWoon inspiratiemagazine

MrWoon is een stijlvolle glossy vol interieurtrends, stijladviezen en woonideeën.

Op zoek naar nieuwe ideeën voor uw woning? Haal een flinke dosis interieur inspiratie in huis met het woonmagazine Mr Woon. Wilt u het magazine vol trends, tips en adviezen ontvangen? Kom dan naar onze winkel en neem de meest actuele uitgave van de glossy geheel GRATIS mee! U kunt het magazine ook vrijblijvend per post ontvangen, wij sturen u de meest actuele uitgave per omgaande.

 

 

Woont u binnen een straal van 30 km rondom Lemerlerveld?

Dan kunt u hier het inspiratie magazine van Mr Woon aanvragen! Woont u niet binnen deze cirkel, dan kunt u het magazine aanvragen via Mrwoon

 


Voorgaande edities kunt u onderstaand online bekijken:

 

MrWoon #8 2018

 

 

MrWoon #7 2018

 

 

MrWoon #6 2017

 

 

MrWOON #5 2017

Met de zomer in aantocht openen we de ramen en stroomt de frisse lucht weer vrij door het huis. Hoe heerlijk is het om te genieten van de lange dagen met - hopelijk - veel zonlicht. Binnen zorgen we ervoor dat het aangenaam blijft, de juiste raambekleding helpt ons daarbij. In dit nummer laten we zien dat de liefde voor materiële zaken geen nare bijsmaak hoeft te hebben, New Materialism gaat juist over duurzaamheid en over kwaliteit die lang meegaat. Dat geldt trouwens evengoed voor linoleum, een vloerbedekking die voor bijna 100% bestaat uit herbruikbare ingrediënten. Hoe mooi! Laat u ook verassen door de innovatieve technieken en slimme stoffen die ervoor zorgen dat thuis altijd de beste plek is om te vertoeven. De mix van oud en nieuw, in de stijl van Transformed Classics, geeft ons huis karakter en een unieke, persoonlijke uitstraling.

 

MrWOON #4 2016

Thuis staat voor warmte, gezelschap, rust. We voelen er ons vertrouwd, vrij en ontspannen met onze dierbaren om ons heen. Ons huis is een veilige haven waar we liefde en aandacht in steken om het tot ons huis te maken. In dit magazine vindt u praktische ideeën, nieuwe kleuren en tijdloze materialen in drie up-top-date stijlen - Heritage, Wings en Tribal - waarmee u uw huis een mooie en duurzame basis geeft. Met als toegift een bijzondere reisbestemming, een kijkje achter de schermen van de hipste winkel van Nederland en een rondleiding in een ambachtelijke leerfabriek. Enjoy!

 

MrWOON #3 2016

Beauty is everywhere; zowel in een hotel aan de Atlantische kust, als in een unieke boetiek (mét een mooi verhaal) in hartje Amsterdam, in boeken vol foto’s van de natuur, interieurs en architectuur, in de bijzondere verhalen over kleur. Dit en nog veel meer vindt u in deze derde editie van MrWoon. Een tijdschrift vol praktische ideeën voor uw huis. Kies de woonstijl die bij u past: wordt het Romance, Clean of toch Rainforest? Er is zo veel moois en nieuws om van te genieten. Be inspired!

 

MrWOON #2 2015

Inspiratie is overal: in een hotel in de ongerepte natuur van Noorwegen, in een bijzondere Antwerpse winkel waar je ook kunt slapen, in boeken gemaakt door eigenzinnige en creatieve mensen. En natuurlijk in tijdschriften zoals MrWoon. Deze tweede editie laat zien hoe mooi de basis van uw huis kan zijn. Met uitgekiende ideeën voor vloeren, wanden en ramen. Herkent u zich op de volgende pagina’s in The Dandy, The Designer of toch The Artist? Maak een ontdekkingsreis en laat u inspireren door deze drie hedendaagse stijlen, de kleurideeën en de praktische tips. Als bonus nemen we u mee naar een kalkverffabriek en komt u te weten waarom dit bijzondere ambachtsproduct zo mooi is, ook voor uw interieur. Enjoy!

 

MrWOON #1 2015

Voor u ligt een fonkelnieuw woonblad, een up-to-date inspiratietijdschrift vol interieurtrends, stijladviezen en woonideeën. Het accent ligt op vier bijzondere woon- stijlen: The Purist, The Naturalist, The Perfectionist en The Dreamer. Daarnaast een reportage over de meest eigenzinnige conceptstore van dit moment en een geweldige ‘hotelkamer’ nieuwe stijl in Engeland. En we gaan op bezoek bij een van de laatste stofdrukkerijen in Nederland. Veel plezier met Mr Woon.

 

terug naar overzicht