Wij zijn nu gesloten de openingstijden:
Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

We mogen jullie weer ontvangen bij ons in de winkel! Kom gezellig langs, de koffie staat klaar!

afspraak maken contact
onze winkel is nu gesloten

de openingstijden:

Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

We mogen jullie weer ontvangen bij ons in de winkel! Kom gezellig langs, de koffie staat klaar!

Cartel Living

Voor typisch Hollands design moet je bij Cartel Living zijn. Cartel Living staat voor design met karakter en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. De collectie bestaat uit banken, stoelen en fauteuils in het midden -en hogere segment.

Cartel Living Designmeubelen

De collectie bestaat uit betaalbare designmeubelen, gestoffeerd in trendy kleuren zowel in stof als leder. De collectie van Cartel Living heeft een duidelijke signatuur. Banken en hoekbanken hebben de herkenbare rechte lijnen, perfect en gedetailleerd afgewerkt en gestoffeerd met de mooiste materialen. De eetkamerstoelen zijn super comfortabel en hebben een chique uitstraling. Meubels waar je nog jaren van kunt genieten.

De kwaliteit van Cartel Living

De krachten van deze oer-Hollandse fabrikant zijn de eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding en de zeer grote collectie stoffen en leersoorten. Cartel Living ontwerpt en produceert vooral hoogwaardige kwaliteits meubels. Door het gebruik van prachtige materialen voor zowel de binnen- als buitenkant van de meubels, kan Cartel Living u een product aanbieden wat design uitstraalt en voldoet aan de hoge kwaliteitseisen welke u mag verwachten! Kom naar de showroom van Wagenmans Wonen en kom zelf de prachtige banken en fauteuils van Cartel Living testen!

Uw Cartel Living bank

Kiest u voor een bank van Cartel Living, dan kiest u voor kwaliteit en uitstraling. Door het gebruik van mooie materialen in moderne kleuren wordt de bank een ware eye-catcher in uw woonkamer. Neem plaats en ervaar de uitstekende zitpositie, heerlijk relaxed maar met voldoende ondersteuning om comfortabel te zijn. Kiest u voor de uitvoering in leer of gaat uw voorkeur uit naar een stoffen bank? In de Cartel Living collectie vindt u ze beiden. Uiteraard in een royale hoekopstelling, maar ook een rechte variant leverbaar. Uw eigen Cartel Living bank… perfect in uw interieur.

 

       Banken Cartel Living - Wagenmans Wonen

Welke Cartel Living Fauteuil kiest u?

In de Cartel Living collectie treffen we verschillende fauteuils aan. Welke heeft uw voorkeur, de robuuste kubus fauteuil Trento? Of kiest u voor de draaifauteuil Madonna? Welke u ook kiest, u weet zeker dat u voor kwaliteit en comfort gaat, want dat is standaard bij alle fauteuils van Cartel Living! We nodigen u graag uit om de verschillende modellen en uitvoeringen in onze winkel in Lemelerveld te komen beleven.

Cartel Living Smile fauteuil - Wagenmans Wonen

 

Bekijk de Cartel Living collectie bij Wagenmans Wonen

Op onze website tonen we een groot aantal banken, fauteuils, eetkamerstoelen en tafels van Carel Living. Graag laten we u de luxe stoffen en leersoorten ervaren in onze winkel in Lemelerveld. Hier staan de verschillende Cartel Living meubelen opgesteld zodat u ze kunt voelen en aanraken. Plof neer in een van de comfortabele banken of neem plaats aan een mooi afgewerkte eetkamertafel. In onze showroom hebben we alle stalen van de verschillende stof en leersoorten zodat we samen met u de beste combinatie kunnen samenstellen.

Bekijk de Cartel Living meubelen >>

 

Bekijk de Cartel Living video. >>