Wij zijn nu gesloten de openingstijden:
Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

We mogen jullie weer ontvangen bij ons in de winkel! Kom gezellig langs, de koffie staat klaar!

afspraak maken contact
onze winkel is nu gesloten

de openingstijden:

Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

We mogen jullie weer ontvangen bij ons in de winkel! Kom gezellig langs, de koffie staat klaar!

Interstar meubelen en wandkasten

Interstar meubelen en wandkastenInterstar Meubelen is in 1942 begonnen met een meubelfabriek. Inmiddels is het met zo'n 45 medewerkers uitgegroeid tot een ontwerper en producent van design kasten, tafels, tv-meubels en wandsystemen waarbij u kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende componenten. Een strak design, slank en subtiel met een uitgebreid kleurenpallet. Dit zijn enkele kenmerken van het kastenprogramma. Komt u gerust eens langs in onze showroom in Lemelerveld om onze grote collectie Interstar meubelen te bekijken!

Een strak design, slank en subtiel met een uitgebreid kleurenpallet. Dit zijn enkele kenmerken van het kastenprogramma van Interstar. Uw design kast, tv-meubel, dressoir, wandmeubel of ander bergsysteem kunt u dankzij de uitgebreide Interstar kastelementen volledig naar wens samenstellen.

Ontwerp uw eigen Interstar meubel 

Ontwerp uw eigen Interstar meubelOp basis van uw interieur, smaak en persoonlijkheid creëren wij graag samen met u uw ideale opbergmeubel. Interstar meubelen worden aangeboden in diverse houtsoorten met een gelakte, matte of hoogglans afwerking. Kies vervolgens uw favoriete front, greep en kleur. De sfeer van een ingebouwd elektrisch haardsysteem of een inbouw tv-lift verrijken de beleving van het design. De kasten zijn verkrijgbaar in meer dan 20 standaard kleuren.

Zit uw kleur er niet bij? Op aanvraag levert Interstar de kast in iedere gewenste kleur. Bij Wagenmans Wonen hebben wij alle kleurstalen in huis waardoor u een goed beeld krijgt van de kleur van uw nieuwe kast. Heeft u ondanks het uitgebreid samengestelde kastenprogramma bij Wagenmans Wonen een specifieke wens die om maatwerk vraagt? Dankzij haar eigen fabriek kan Interstar maatwerk realiseren.

Samen met een interieur adviseur van Wagenmans Wonen uw Interstar kast of kastenwand samenstellen? Maak snel een afspraak >>

Interstar meubelen en kasten bij Wagenmans Wonen

Bij Wagenmans Wonen vindt u een uitgebreide presentatie Interstar meubelen zoals wandkasten, dressoirs, tv-meubels en woonwanden. Laat u adviseren door één van onze specialisten, zij gaan samen met u op zoek naar een meubel die bij uw interieur past! Komt u gerust eens langs in onze meubelshowroom in Lemelerveld, hier kunt u op uw gemak de meubelen bekijken maar ook samenstellen.

Bekijk een deel van de interstar wandsystemen en kasten >>

Interstar kastelementenInterstar kastelementen

Uw kasten, tv meubel, dressoir, wandmeubel of ander bergsysteem kunt u dankzij de uitgebreide kastelementen volledig naar wens samenstellen. De collectie van Interstar is opgebouwd uit losse kastelementen waarmee u eindeloos kan variëren in maatvoering, kleur en afwerking. Samen met onze adviseurs stelt u uw eigen ideale wandmeubel samen.

Bij Wagenmans Wonen vindt u een groot aantal wandopstellingen, waarmee wij alle mogelijkheden van de complete Interstar collectie kunnen laten zien. Van TV-lift, open haarden, grepen, afwerkmogelijkheden, het is er allemaal. Zo kunt u de materialen en afwerking voelen.

 

Interstar Dressoirs

Interstar dressoirMet een grote keuze aan verschillende Interstar kastelementen kunt u zelf uw dressoir samenstellen. U kunt kiezen voor een zwevend dressoir, ook een dressoir op een onderstel is mogelijk. En er valt nog meer te kiezen; wilt u kleppen, laden en/of deuren. Natuurlijk in de kleur die in uw woonkamer past. Wij helpen u graag bij het ontwerpen.

 

Interstar Boekenwand

Alles is met Interstar mogelijk: een complete boekenwand of een kast met een aantal staanders. Het maakt niet uit of u een zwevende opstelling wenst of staand op de vloer. De boekenliggers zijn te combineren met ingebouwde verlichting. Naadloos ontwerpen wij de staanders van Interstar in het systeem, in de kleur die u wenst. U bepaalt wat voor sfeer u geeft aan uw boekenwand: vol met boeken of toch ook wat ruimte voor uw accessoires?

Interstar boekenwand

 

Interstar (thuis)werkplek

Uw computer/werkplek is geen dissonant meer in uw woning. U kunt een element van de Interstar kast gebruiken als bureaublad, op de juiste werkhoogte afgesteld. Het blad kunt u invullen met een lade of een klep. Als u klaar bent met werken klapt u uw laptop dicht en is alles netjes opgeruimd in uw werkblad.

 

Interstar TV-meubel

Interstar TV meubelInterstar wandmeubels bevatten een ingenieus liftsyteem waardoor u uw flatscreen TV naar wens kunt laten zien of kunt laten zakken. Met de afstand bediening stelt u de gewenste hoogte in.

 

Interstar Open Haard

Interstar meubelen zijn leverbaar met een groot scala aan opties. Met de elektrische haarden hoeft u niet meer met houtblokken te sjouwen, maar geniet u wel van de gezelligheid en sfeer van een haard. De elektrische haarden van Faber geven de Interstar meubelen extra cachet. Ze zijn met afstandbediening regelbaar en dus helemaal gebruiksvriendelijk.

 

Interstar open haard

Bekijk de video van Interstar >>