Wij zijn nu gesloten de openingstijden:
Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

We mogen jullie weer ontvangen bij ons in de winkel! Kom gezellig langs, de koffie staat klaar!

afspraak maken contact
onze winkel is nu gesloten

de openingstijden:

Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

We mogen jullie weer ontvangen bij ons in de winkel! Kom gezellig langs, de koffie staat klaar!

Jess design eetkamerstoelJess Design

Kom binnen in de wereld van Jess Design een wereld vol passie en verleiding. Laat je meevoeren door de kracht van onze eigenwijze design-meubelen. Lef brengt ons verder dan ooit. Beleef een leefomgeving vol uitdaging en comfort. Jess Design weet wat er leeft. En vertaalt dat in eigenzinnige designmeubelen die je leef- en werkomgeving verrijken.

SAY JESS
Wie Jess zegt, zegt different, seductive en pure. Drie beloften die wij veranderen in waarheden. 

DIFFERENT. Jess is zichzelf. Soms een beetje gek, maar altijd vertrouwd. De meubels hebben iets wat anderen niet hebben. Lef. Dat zie je terug in de opvallende kleuren en de eigenzinnige vormen.

SEDUCTIVE. Jess betovert. Eén oogopslag is voldoende. Maar de verleiding is meer dan een mooie buitenkant. De aantrekkingskracht zit in elke vezel. Ga zitten en voel het zelf. Beloftes veranderen in waarheden.

PURE. Jess is mooi van nature. Zo eerlijk als onze grootste inspiratiebron. Tot in de kleinste details ontdek je karaktertrekken van de natuur. Pure eenvoud heeft geen toevoeging nodig.

Jess Design: uniek en natuurlijk 

Met aanschaf van een bank of fauteuil van Jess Design haalt u een uniek meubelstuk in huis. Door het gebruik van onbewerkte natuurlijke materialen krijgen alle meubels een uniek karakter en is geen enkel exemplaar hetzelfde. Neem bijvoorbeeld de Jess Design eetkamerstoelen en fauteuils, ze zijn vervaardigd van onbehandeld leer en ongepolijst staal en metaal. Prachtige robuuste materialen in de meest natuurlijke vorm voor de beste kwaliteit.

Bekijk hier de collectie Jess Design banken >>

Jess design 3-zits bank

Jess Design Nederlands fabricaat

Jess Design is gevestigd in Nederland, waar tevens het volledige productie proces plaats vindt. Zo is van het eerste concept tot het uiteindelijke resultaat alles Nederlands. Door alles in eigen huis en eigen land te houden zijn we flexibel en met deze manier van werken creëert Jess Design elke keer weer een perfect resultaat.

Liefde voor design en de natuur

Al 20 jaar staat Jess, met de passie voor design, dicht bij haar eigen visie en wensen; A piece of designer furniture is not a product to us; it’s a passion.

Jess Design ademt liefde voor design en natuur. Zo heeft elk meubel een eigen verhaal en zijn de texturen van de materialen duidelijk zichtbaar in elk ontwerp en krijgt elk item een unieke en ruwe uitstraling. Door een constante toevoeging van dezelfde materialen en een touch van nostalgie, passen de meubels perfect bij elkaar.

De unieke vormen van Jess Design 

Jess design fauteuilDoor de jarenlange ervaring en innovatie van Jess Design, geniet u van een subliem zitcomfort. Maarten van de Goor, directeur van Jess Design vertelt: Life is about daring and comfort is our way of living. De eetkamerstoelen en fauteuils staan niet alleen perfect in elke woning, maar zijn tevens een stijlvolle toevoeging aan een restaurant of hotel. Zo heeft Jess Design al meerdere restaurants, barren en eetcafés mogen inrichten. De meubels zijn onder andere te vinden in restaurant Keizer, benoemd met de titel ‘Best design restaurant’. Ook geniet u van een kop koffie bij de Starbucks op de stoelen van Jess Design, of van het diner bij een sushi bar in Noorwegen.

 

Eetkamerstoelen en fauteuils

Of u nu een modern of klassiek interieur heeft, in de ruime collectie van Jess Design vindt u bijzondere eetkamerstoelen en fauteuils passend bij uw stijl. U heeft een ruime keuze uit stoffen en leersoorten waarmee u eenvoudig een Jess Design meubel naar wens samenstelt. In de fauteuils van het design merk, zoals de Jess Design Beal, zakt u heerlijk weg.

Of kies voor de doorleefde robuuste look van de Jess Design Earl of fauteuil Cusciniin, een prachtige combinatie met het slanke metalen onderstel.

Bekijk hier de collectie Jess Design fauteuils >>

Jess design - Wagenmans WonenJess Design meubelen bij Wagenmans Wonen 

Enthousiast? Stap dan in de pure wereld van Jess Design. Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel om het comfort en design van Jess Design te ervaren! Onze interieuradviseurs helpen u graag met het kiezen van het juiste meubel voor uw interieur.

Bekijk de volledige Jess Design collectie online >>