Wij zijn nu gesloten de openingstijden:
Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

We mogen jullie weer ontvangen bij ons in de winkel! Kom gezellig langs, de koffie staat klaar!

afspraak maken contact
onze winkel is nu gesloten

de openingstijden:

Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

We mogen jullie weer ontvangen bij ons in de winkel! Kom gezellig langs, de koffie staat klaar!

Raamdecoratie - Wagenmans Wonen Raamdecoratie - Wagenmans Wonen Raamdecoratie - Wagenmans Wonen

De mooiste woonwinkel op het gebied van Luxaflex® raamdecoratie in Lemelerveld 

In onze showroom vindt u een veelzijdige aanbod op het gebied van raamdecoratie. Maak van uw huis een thuis en kies voor de raamdecoratie van Luxaflex®. Altijd passend advies van onze raamdecoratie adviseurs, zij helpen u bij de keuze. Onze vakmensen komen kosteloos inmeten en nemen kleurstalen en kleine samples van producten mee zodat u deze rustig kunt bekijken. 

Ontdek de mogelijkheden van Luxaflex®

Luxaflex® maakt al meer dan 60 jaar raambekleding een biedt u een uitgebreide keuze exclusieve, op maat gemaakte oplossingen. Dankzij hun uitstekende ontwerp en praktische functionaliteit vormen ze een zeer gewilde raambekleding. Afhankelijk van uw voorkeuren kunt kiezen uit Luxaflex Silhouette®, rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën in hout en aluminium, maar ook plisse en duette shades®. Woonkamer, eetkamer of slaapkamer, voor elke ruimte in huis is een passend product. Wagenmans is luxaflex Inspiration dealer, wat staat voor kwaliteit, grondige kennis van de Luxaflex® producten en vakkundige montage. 

De met de hand en op maat gemaakte producten van Luxaflex® brengen kamers tot leven – uw huis baadt in natuurlijk licht en wordt comfortabel beschermd tegen hitte en kou. En dankzij het inspirerende ontwerp, de innovatieve bediening en de pure kwaliteit van elk afzonderlijk product, weet u steeds dat u de perfecte keuze heeft gemaakt voor uw huis en uw stijl.

 

Luxaflex Raamdecoratie      Luxaflex Raamdecoratie 

Stijlvolle Plissés & Duette® shades

Plissés & Duette® shades van Luxaflex® zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en in een reeks transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

>> Ontdek Luxaflex Plissés en Duettes 

Luxaflex® Powerview

Bepaal uw eigen instellingen en PowerView™® doet de rest, automatische bediening van uw raamdecoratie gedurende de hele dag. Maak voor elke ruimte een eigen scene, met één of meerdere producten tegelijk, in de exacte stand die u wilt. Met één druk op de knop beweegt uw raamdecoratie naar de perfecte, voorgeprogrammeerde positie. Of nog beter: de scenes volgen uw dagelijks ritme.

>> Meer over de de Luxaflex PowerView™ App®

                                                     Meer over de de Luxaflex PowerView™ App®

 

Persoonlijk Luxaflex® advies bij Wagenmans Wonen 

Wij adviseren u graag over de (nieuwste) mogelijkheden op het gebied van raambekleding, die past bij uw interieur en wensen. Graag tot ziens in onze winkel in Lemelerveld.