Wij zijn nu gesloten de openingstijden:
Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00

 

Koopzondagen 2021:

  • Zondag 24 oktober
  • Zondag 7 november
  • Zondag 21 november
afspraak maken contact
onze winkel is nu gesloten

de openingstijden:

Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00

 

Koopzondagen 2021:

  • Zondag 24 oktober
  • Zondag 7 november
  • Zondag 21 november

M line

M line - Goed slapen begint met de juiste techniek!

"Goed slapen en kampioen worden begint met de juiste techniek. Maar slapen is voor mij meer dan techniek. Design en uitstraling vind ik minstens zo belangrijk. M line biedt u dan ook volop keuze in design en stoffen. Maar wat u ook kiest, u weet (en voelt) dat het ook van binnen altijd goed zit."

Het dagelijks leven wordt steeds intensiever: hard werken, intensief sporten, zorg voor familie, door de week en in het weekend. Hierdoor slapen we korter en verlangen we steeds meer van ons lichaam. Om overdag maximaal te presteren en toch te kunnen genieten van het leven, moet u de relatief korte nachtrust gebruiken om goed te herstellen. Een goede nachtrust geeft u de energie om overdag beter te bewegen. De meest uitgebreide collectie M line boxsprings en M line matrassen vindt u op onze slaapafdeling van 1000m2.

 

Matrassen van M line

M line matras

M line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim met infused Slow Motion Gel (iSM-Gel). Dit visco-elastisch M line schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam en door de open celstructuur is de ventilatie zeer goed. Hierdoor zorgen M line matrassen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens uw slaap.

Bekijk de M line matrassen >>

Boxsprings van M line

De M line Boxspring, een geïntegreerd slaapsysteem

M line introduceert 3 boxsprings die zijn uitgerust met een hybride techniek, dezelfde techniek die u van de matrassen kent. Het resultaat? Een samenwerking tussen boxspring en matras die perfecte ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en ventilatie naar een nog hoger niveau tilt. Comfort dat zich niet alleen ’s nachts terugbetaalt, maar ook overdag.

M line boxspringDe M line boxsprings zijn ontworpen om de unieke eigenschappen van de M line Slow Motion matrassen te versterken. Anders dan gewone boxsprings zijn deze boxsprings uitgerust met een hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim. Dit schuim vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam en door de open celstructuur ventileert het enorm goed. Net als de matrassen blinken de M line boxsprings uit in ondersteuning, drukverdeling en ventilatie.

Voor het beste resultaat combineert u een M line boxspring met M line matrassen. Een meegestoffeerd Slow Motion matras geeft uw M line boxspring een extra luxe uitstraling. Alle Slow Motion Hybrid matrassen kunt u laten meestofferen. Bij de Slow Motion You heeft u deze optie niet.

Bekijk de collectie M line boxsprings >>

Ervaar de complete M line collectie zelf

De matrassen van M line zijn leverbaar in meerdere uitvoeringen en zijn beschikbaar voor alle gangbare bedmaten. Als M line dealer zorgen wij er voor dat u de complete collectie aan u kunnen tonen. Zo kunt u alle matrassen van M line bij ons in de showroom proberen.

Naast de bekende M line matrassen bieden wij u ook de M line boxsprings aan. De M line Intense heeft een prachtige klassieke uitstraling, maar van binnen is deze boxspring hypermodern. Anders dan de M line Intense staat de Ultimate niet op 4 poten, maar op een frame dat rondom de hele box loopt. Ook binnenin zit het net even anders. Bij de Ultimate is de hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim namelijk opgedeeld in zones met ergonomische schouderzone. De M line Superior bewijst dat een slank design volledig topcomfort kan bieden. Door de toepassing van een revolutionair frame met mini pocketveren is de hoogte teruggebracht tot slechts de helft van een gewone boxspring. Maar de Superior onderscheidt zich niet alleen door het ranke en slanke design, maar ook door een superieure ondersteuning.

Bekijk de M line collectie >>

M line matras of boxspring kopen met keuze uit groot assortiment

Een goede nachtrust begint bij het uitzoeken van wat voor u het beste is. Het gewenste slaapcomfort verschilt namelijk per persoon. Als u de keuze hebt gemaakt om een M line matras of boxspring te kopen, dan is het prettig om uit een groot assortiment te kunnen kiezen. Bij Wagenmans Wonen & Slapen bieden wij u die mogelijkheid. Omdat u bij ons de volledige collectie kunt ervaren en beoordelen weet u zeker dat u de meest optimale keuze kunt maken. Uiteraard zijn onze deskundige medewerkers u hierbij van dienst. Zo kunt u bij ons altijd slagen in de aanschaf van een M line boxspring of matras.

Bekijk hier de M line collectie >>

M line Aanbieding

Wilt u extra voordelig een M line Matras of M line boxspring kopen? Kijk dan snel op onze actiepagina voor actueel voordeel van diverse slaapfabrikanten. Regelmatig vindt u op onze slaapafdeling aanbiedingen van bekende merken als M line.

Bekijk hier de actuele M line aanbiedingen >>