Wij zijn nu gesloten de openingstijden:
Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00

 

Koopzondagen 2021:

  • Zondag 24 oktober
  • Zondag 7 november
  • Zondag 21 november
afspraak maken contact
onze winkel is nu gesloten

de openingstijden:

Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00

 

Koopzondagen 2021:

  • Zondag 24 oktober
  • Zondag 7 november
  • Zondag 21 november

Meubelwinkel Deventer

 

Meubelwinkel Deventer

Een prachtige, verrassende collectie van designmeubelen op slechts 25 minuten rijden vanuit Deventer! Doe online inspiratie op of kom naar Lemelerveld. In de 5000 m2 showroom van Wagenmans Wonen vindt u een uitgebreid assortiment. 

Goed advies, daar gaat het om bij de aanschaf van een meubelstuk. Uw brengt een groot deel van de dag door in uw woonkamer/keuken. Goede kwaliteit is daarom erg belangrijk. Het beste advies krijgt u bij een erkende meubelwinkel.

In onze winkel in Lemelerveld (nabij Deventer) vindt u een uitgebreid assortiment aan meubels; banken, relaxfauteuils, stoelen, salontafels, kasten. Noem maar op! En in onze eigen interieuradviseur studio krijgt u persoonlijk advies over uw interieur. Zo weet u zeker dat u voort kan bouwen op een interieur van Wagenmans Wonen. Uiteraard bezorgen en stofferen we onze meubels in heel de regio! Dus ook in Deventer. Wij helpen u graag op weg!

Meubelaanbieding DeventerMeubelaanbieding Deventer

Komt u uit Deventer? Dan kunt ook u gebruikmaken van speciale aanbiedingen, op onze actiepagina tonen we graag de actuele meubelaanbieding

Alvast sfeer proeven vanuit huis

Voordat u in de auto stapt richting Lemelerveld kunt u alvast rustig kijken op onze website. Gebruik het menu bovenaan deze pagina om naar de juiste categorie te navigeren en bekijk een deel van het aanbod. Wij beloven u: u zult niet teleurgesteld zijn! Laat u verrassen en inspireren. Wij hebben merken zoals Interstar, Cartel Living, Flits Wonen, Pode, Jess Design, Stressless, Gealux en nog veel meer.

>> Benieuwd naar onze collectie bestaande uit bankstellen, fauteuils, eetkamerstoelen of kasten of dressoirs? Bekijk het aanbod vast hier. 

Meubelzaak Deventer (Lemelerveld)

Wagenmans Wonen vindt u vlakbij Deventer, het is maar 25 minuten rijden. U vindt ons aan de weg van Ommen naar Raalte, de N348. Uiteraard bent u van harte welkom en staat er altijd een heerlijke kop koffie of thee voor u klaar in onze gezellige koffiecorner met een knusse open haard.

Adres: Weerdhuisweg 1 - 8152 AW  Lemelerveld - tel. 0572-371273 - e-mail info@wagenmanswonen.nl

Wat zeggen klanten over ons? Wij scoren gemiddeld een 8,6 en daar zijn we ontzettend trots op! Klik hier voor onze klantreviews. 

Bekijk het volledige merkenaanbod van Wagenmans Wonen.

Meubelzaak Deventer

Meubelmontage Deventer

Bent u op zoek naar raamdecoratie van merken als Luxaflex, VTwonen of Velux, dan bent u bij Wagenmans Wonen aan het juiste adres. In onze showroom presenteren we de bekendste merken en voorzien we u van een passend advies. Met een vakkundig en enthousiast team van stoffeerders en meubelbezorgers staat Wagenmans Wonen garant voor een constant kwaliteits- en serviceniveau! Al 80 jaar! Dat zegt genoeg!

 

Stoffering op locatie

Het leggen van vloeren, monteren en ophangen van gordijnen en zonwering... het lijkt allemaal zo simpel. Maar er komt veel bij kijken! Elke woning heeft zijn eigen type ramen, muren en ondervloeren. Zijn de kozijnen van hout of aluminium? Draait het raam naar buiten of binnen? Welke gordijnrails of roede en hoe gemonteerd? Wij komen de raambekleding en vloeren altijd thuis bij u inmeten. Ter plaatse kunnen er dan nog dingen worden overlegd. Zo komt u naderhand nooit voor verrassingen te staan. Onze eigen mensen bezorgen uw aankoop niet alleen, ze installeren uw meubels, raamdecoratie of wandmeubel ook vakkundig. Waar u ook woont, landelijk, in de stad of op een bovenwoning.