Wij zijn nu gesloten de openingstijden:
Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

We mogen jullie weer ontvangen bij ons in de winkel! Kom gezellig langs, de koffie staat klaar!

afspraak maken contact
onze winkel is nu gesloten

de openingstijden:

Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

We mogen jullie weer ontvangen bij ons in de winkel! Kom gezellig langs, de koffie staat klaar!

Sunway

Sunway

SUNWAY® is al vijftig jaar producent van exclusieve raambekleding. In vijftig jaar heeft SUNWAY® zich ontwikkeld van een kleine producent van aluminium jaloezieën tot een innovatief A-merk. SUNWAY® exclusieve raambekleding worden gemaakt van hoogwaardige materialen en stoffen.

De SUNWAY® collecties worden met zorg samengesteld. Kwalitatief hoogwaardige producten, een actueel kleurbeeld, toepassing van high-end materialen, bijzondere dessins en design techniek, dat vindt u terug in alle SUNWAY® collecties.

Vooruitstrevend

SUNWAY® is één van de meest vooruitstrevende merken op het gebied van raamdecoratie. Als eerste bedrijf brachten zij rolgordijnen en vouwgordijnen op de markt. Vandaag de dag staat SUNWAY® nog steeds bekend om haar innovatieve en unieke ontwerpen die al in vele huizen en kantoren een plekje hebben gevonden. En dat is niet zo gek, want. SUNWAY® raamdecoratie is niet alleen heel praktisch, maar ook een aanvulling voor ieder interieur.

 

 

Sunway raamdecoratie bij Wagenmans Wonen

Functioneel

SUNWAY® producten vormen de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. Aan de ene kant is de SUNWAY® raamdecoratie functioneel als zonlicht- of warmtewering en voor uw privacy. Aan de andere kant is SUNWAY® raamdecoratie decoratief én sfeerbepalend in het interieur. SUNWAY® biedt onderscheidende producten die ieder hun eigen karakteristieke eigenschappen hebben. Voor iedere woonruimte en raamtype biedt SUNWAY® een passend product, afgestemd op uw wensen.

Alle SUNWAY® producten worden op maat gemaakt, met precisie en oog voor detail. De producten van SUNWAY® zijn in vele kleuren en uitvoeringen leverbaar. Topkwaliteit en inspelend op de laatste modetrends zijn de ingrediënten die de producten van SUNWAY® tot een succes maken.

 

Raamdecoratie Sunway Wagenmans Wonen

Omdat je kunt kiezen uit vele soorten, kleuren en formaten, biedt SUNWAY® altijd een rolgordijn, vouwgordijn of plisségordijn dat bij jouw huis past. Bovendien zijn de producten van SUNWAY® gemakkelijk te bedienen en getest op kindveiligheid. Voldoende redenen dus om voor SUNWAY® raamdecoratie te kiezen! Onze buitendienstploeg meet en monteert vakkundig de SUNWAY® producten. 

SUNWAY® Exclusieve raambekleding wordt verkocht via een selectief netwerk van vakkundige interieurspecialisten, Wagenmans Wonen is één van de dealers. Wij informeren en adviseren u graag!

 

meer raamdecoratie merken