Lemelerveld
Wij zijn nu gesloten de openingstijden:
Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

Koopzondagen 2019
12:00 - 17:00 uur

  • 29 september
  • 20 oktober
  • 3 november
  • 17 november
  • 2e kerstdag 26 december
afspraak maken contact
onze winkel is nu gesloten

de openingstijden:

Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

Koopzondagen 2019
12:00 - 17:00 uur

  • 29 september
  • 20 oktober
  • 3 november
  • 17 november
  • 2e kerstdag 26 december

Sealy

Sealy boxspringOp welke matras van Sealy je ook gaat liggen: je ervaart altijd de nieuwste innovatie op het gebied van slaapcomfort. Het begon in 1881 in het Amerikaanse stadje Sealy in de staat Texas. Daniel Haynes, uitvinder van katoen-ontpittingsmachines, maakte op verzoek een met katoen gevulde matras. Daarna volgden er meer. De matrassenverkoop nam exponentieel toe en hierdoor kon Sealy steeds meer innoveren, met diverse patenten tot gevolg.

De Sealy slaap collectie bestaat uit matrassen, bedden, boxsprings en hoofdkussens. Onderstaand beschrijven we deze graag voor u, maar we nodigen u zeker uit om ze zelf te komen ervaren op onze 1000m2 slaapafdeling in Lemelerveld.

Bekijk hier het overzicht van de Sealy producten >> 

 

Sealy matrassen

Een goede nacht is belangrijk voor uw herstel. Doordat uw nek, schouders en rug volledig worden ondersteund, worden zenuwen en spieren zo min mogelijk belast. De matrassen van Sealy zijn gemaakt van luxe hoogwaardige materialen. Het gebruik van wol, zijde en katoen zorgt voor een optimale ventilatie en voorkomt allergische reacties. Voor alle Sealy matrassen is er gekozen voor de innoverende Sealy Hybrid technologie. Hier komen de twee beste slaaptechnologieën samen; het verkoelende comfort van geltraagschuim bovenop en de diepe ondersteuning van individueel verpakte pocketveren.

Bekijk hier alle Sealy matrassen >>

Sealy Hybrid matrassen - comfort en ondersteuning

Sealy hybrid matrasIn de Sealy Hybrid matras komen de twee beste slaaptechnologieën samen wat zorgt voor een weldadige nachtrust. De Sealy Hybrid Plus en Sealy Hybrid Ultra hebben een samenstelling van half schuim en half veren, voor het perfecte comfort. Met een duurzaamheid van 10 jaar!

• Het verkoelende comfort van geltraagschuim bovenop 
• De dieper ondersteuning van individueel verpakte pocketveren eronder 

Je hoeft niet meer te kiezen tussen deze twee materialen, want de Sealy Hybrid matras biedt de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning.

Het Sealy hybrid hoofdkussen

Sealy HoofdkussenHet Sealy hoofdkussen is een aanvulling op de Sealy Hybrid matrascollectie. Dit dubbelzijdige hoofdkussen is een uitermate geschikt alternatief voor een traditioneel donskussen. Het gemodelleerde, geventileerde traagschuim biedt het juiste comfort in alle seizoenen. De gebreide hoes is zijdezacht gewatteerd en heeft een elegante satijnen sierrand.

Bekijk hier het Sealy hybrid hoofdkussen >>

Sealy Bedden

Voor de perfecte slaapervaring en als ondersteuning van de matrassen heeft Sealy zeer stijlvolle bedden ontwikkeld. Er is een vlakke variant voor een traditioneel gevoel en een elektrische variant voor een extra luxe gevoel.

Sealy bedEen Sealy bed is meer dan alleen een plek om te slapen. Het is de plek die we delen met onze dierbaren en waar we kostbare momenten doorbrengen. Ontdek nu de nieuwe collectie Sealy bedden, waarbij je het bed zelf kunt samenstellen, zodat het aansluit bij jouw persoonlijke stijl.

Voor een overzicht van de Sealy bedden klikt u hier >>

Sealy bedden aanbiedingen

Een Sealy matras, bed of kussen voordelig kopen? Regelmatig vindt u op de slaapafdeling bij Wagenmans Wonen en Slapen in Lemelerveld acties van bekende merken zoals Sealy. Bent u op zoek naar een Sealy matras aanbieding? Bekijk dan hier het overzicht van de actuele Sealy actieproducten >> 

Een Sealy matras zorgt voor uw welverdiende nachtrust. Met het gebruik van unieke technologieën voor de beste slaaphouding is Sealy een voorloper in de wereld van slapen. U wilt toch ook uitgerust wakker worden? Laat u adviseren en vindt uw perfecte matras, boxspring of bed in onze winkel.