Lemelerveld
Wij zijn nu gesloten de openingstijden:
Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

Koopzondagen 2017
12:00 - 17:00 uur

  • 2e kerstdag

afspraak maken contact
onze winkel is nu gesloten

de openingstijden:

Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

Koopzondagen 2017
12:00 - 17:00 uur

  • 2e kerstdag

Tempur - Wat is Tempur? Tempur - Wat is Tempur? De Tempur matrassen vormen exact de contouren van uw lichaam. lees meer Tempur - Original matras - STEVIG GEVOEL Tempur - Sensation matras - MEDIUM GEVOEL Tempur - Cloud matras - ZACHT GEVOEL Tempur - Hybrid matras - TRADITIONEEL GEVOEL

Tempur matrassen

De TEMPUR Matrassen vormen exacte de contouren van uw lichaam. De matras geeft de rug, nek, schouders en benen de optimale ondersteuning. Uw hele lichaam wordt ondersteund in een anatomisch correcte positie waardoor uw ruggengraat in de best mogelijke natuurlijke slaaphouding komt te liggen. De druk die wordt uitgeoefend op het lichaam wordt gelijkmatig verdeeld over het gehele oppervlak tussen uw lichaam en het matras.

Tempur matrassen en kussens

Het drukverlagende TEMPUR Materiaal is een doorbraak in slaaptechnologie en veranderde voorgoed de manier van slapen van miljoenen mensen in meer dan 76 landen over de hele wereld. Het verhaal van dit revolutionaire materiaal, het hart en de ziel van alle TEMPUR Producten, begint met het onderzoek van NASA naar een materiaal om de druk die astronauten ervaren wanneer ze blootgesteld worden aan G-kracht tijdens het opstijgen, te verlagen.  TEMPUR Wetenschappers realiseerden zich de enorme potentie van dit drukverlagende materiaal en perfectioneerden het in bijna een decennia verder tot drukverlagende matrassen en kussens.

WAT IS TEMPUR?

TEMPUR is een visco-elastisch temperatuurgevoelig materiaal met een open celstructuur, dat zich exact vormt naar de contouren van het lichaam. Gewoon schuim heeft een onregelmatige celstructuur dat samengedrukt wordt als er gewicht op komt. TEMPUR Matrassen bevatten talloze open cellen die zich zachtjes rond de lijnen van uw lichaam vormen en het volledig ondersteunen waar dat nodig is en zonder tegendruk. Wanneer het lichaam het TEMPUR Materiaal verlaat komt het altijd weer terug in haar originele vorm.

VORMT ZICH NAAR HET LICHAAM


De drukverlagende matrassen en kussens van TEMPUR vormen een doorbraak in slaaptechnologie en hebben bewezen dat een matras niet hard of zacht hoeft te zijn maar dat het allebei kan. De TEMPUR Matrassen vormen zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam. Het gewicht en de beweging van uw lichaam worden perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat pijnlijke drukpunten worden gereduceerd. Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht in de zoektocht naar een comfortabele, pijnloze slaaphouding.
Het TEMPUR Materiaal is zacht waar het wenselijk is en hard waar het nodig is.

VERGELIJKING DRUKVERDELING

In het kort wordt drukverlaging bereikt door de druk te absorberen en her te verdelen over het gehele oppervlak waar uw lichaam contact maakt met het matras.

Door de druk op uw gewrichten en ruggengraat evenredig te verdelen wordt pijn verminderd en slaapt u rustiger en dieper. 
Drukverlaging is een belangrijk gedeelte in de strijd tegen slapeloze nachten, veroorzaakt door (lage) rugpijn, fibrositis, atritis en slapende lichaamsdelen.

Het verschil tussen TEMPUR Matrassen en conventionele matrassen is wetenschappelijk gedocumenteerd en werd aangetoond met behulp van een elastische deken met druksensoren. Door deze aan te sluiten op een computer kan de drukopbouw bekeken worden. De twee illustraties hieronder tonen aan wat er gebeurt wanneer een persoon met een gewicht van 90 kg op zijn rug ligt op een TEMPUR Matras, vergeleken met wat er gebeurt als diezelfde persoon op een conventioneel matras gaat liggen. Uit de resultaten blijkt dat de beste drukverdeling werd bereikt met het TEMPUR Matras.

Tempur Certificering

UNIEKE FORMULE Tempur is een bekend merk. Vele andere leveranciers proberen dit unieke comfort en materiaal te evenaren. Het TEMPUR materiaal wordt uitsluitend in de fabrieken van ons bedrijf gemaakt met een formule die slechts bij een handvol mensen bekend is. TEMPUR kan met trots zeggen dat het milieuvriendelijke producten maakt. De hoezen beantwoorden aan de Ökotex 100 norm en het materiaal van het matras werd door het onafhankelijke Duitse LGA instituut als milieuvriendelijk goedgekeurd. TEMPUR Producten zijn bovendien voorzien van een behandeling tegen huistofmijt allergieën.