Lemelerveld
Wij zijn nu geopend de openingstijden:
Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

Koopzondagen 2018
12:00 - 17:00 uur

 • 18 maart
 • 2e paasdag
 • 30 september
 • 21 oktober
 • 4 november
 • 18 november
 • 2e kerstdag

 

Koopzondagen 2019
12:00 - 17:00 uur

 • 6 januari 2019

afspraak maken contact
onze winkel is nu geopend

de openingstijden:

Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

Koopzondagen 2018
12:00 - 17:00 uur

 • 18 maart
 • 2e paasdag
 • 30 september
 • 21 oktober
 • 4 november
 • 18 november
 • 2e kerstdag

 

Koopzondagen 2019
12:00 - 17:00 uur

 • 6 januari 2019

Tempur

Tempur matrassen de basis voor een goede nachtrust

Tempur matrassen vindt u uiteraard bij Wagenmans Wonen & Slapen, want met een Tempur matras legt u de basis voor een goede nachtrust.

Het materiaal beschikt over unieke eigenschappen. Zo vormt een Tempur matras zich volledig naar de contouren van uw lichaam. Daarmee wordt de ideale balans geboden tussen de beste ondersteuning en het hoogste niveau van comfort. U bent bij Wagenmans Wonen & Slapen van harte welkom om verder kennis te maken met de unieke kenmerken van deze bijzondere slaapmatrassen.

De matrassen van Tempur zijn inmiddels bekend bij vrijwel iedereen. Omdat de Tempur producten echt anders zijn, door de gebruikte materialen is het gevoel en comfort echt anders, ervaart meer dan 85% van de Tempur gebruikers voordelen. Ook wij zelf zijn bijzonder enthousiast over de unieke kwaliteiten van een Tempur Matras en vertellen u er graag meer over. 

Tempur matrassen met drukverlagend comfort

Tempur matras

Het unieke drukverlagende comfort van de Tempur matrassen is een gevolgd van de Visco elastische eigenschappen van het Tempur materiaal. Het schuim vormt zich langzaam onder druk zonder dat het tegendruk geeft totdat de belasting evenredig verdeeld is. Als het materiaal niet meer wordt belast neemt het telkens de oorspronkelijk vorm weer aan, jarenlang. Door de drukverlagende eigenschappen wordt uw bloedcirculatie bevorderd wat het draaien in uw slaap aanmerkelijk vermindert. Hierdoor slaapt u rustiger en daardoor dieper.

Bekijk de Tempur matrassen >>

Ervaar de complete Tempur collectie zelf

De matrassen van Tempur zijn leverbaar in meerdere uitvoeringen en zijn beschikbaar voor alle gangbare bedmaten. Als Tempur dealer zorgen wij er voor dat u de complete collectie aan u kunnen tonen. Zo kunt u alle matrassen van Tempur bij ons in de showroom proberen. Classic voor het vertrouwde Tempur gevoel en Sensation voor het steviger comfort. Hebt u liever een soepele matras dan is een Cloud matras de betere keuze. Alle drie de type matrassen zijn weer in verschillende diktes te leveren zodat heel individueel een uitstekende keuze te maken is. Ook de bijbehorende lattenbodem van Tempur kan in de gangbare bedmaten worden geleverd. Dus inpassen in een nieuw ledikant of wellicht een bestaand bedmeubel is vrijwel nooit een probleem.

Tempur KussenHet plaatje wordt u helemaal compleet wanneer u tevens kiest voor een hoofdkussen uit de Tempur collectie. De uitmuntende drukverlagende eigenschappen en de anatomisch verantwoorde vorm bieden een optimale ondersteuning van de nek en dragen bij in het volledig ontspannen van nek- en schouderspieren. De Tempur kussencollectie bestaat uit diverse type kussens waaruit u probleemloos een exemplaar kunt gaan kiezen welke het beste bij u past.

Bekijk de Tempur kussencollectie >>

Tempur bedden kopen met keuze uit groot assortiment

Een goede nachtrust begint bij het uitzoeken van wat voor u het beste is. Het gewenste slaapcomfort verschilt namelijk per persoon. Als u de keuze hebt gemaakt om een Tempur bed te kopen, dan is het prettig om uit een groot assortiment te kunnen kiezen. Bij Wagenmans Wonen & Slapen bieden wij u die mogelijkheid. Omdat u bij ons de volledige collectie kunt ervaren en beoordelen weet u zeker dat u de meest optimale keuze kunt maken. Uiteraard zijn onze deskundige medewerkers u hierbij van dienst. Zo kunt u bij ons altijd slagen in de aanschaf van een Tempur bed, boxspring of matras.

Bekijk de Tempur collectie >>

Tempur Aanbieding

Wilt u extra voordelig een Tempur Matras kopen? Kijk dan snel op onze actiepagina. Regelmatig vindt u op onze slaapafdeling aanbiedingen van bekende merken als Tempur.

Bekijk hier de actuele Tempur aanbiedingen >>