Wij zijn nu gesloten de openingstijden:
Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00

 

Koopzondagen 2021:

  • Zondag 24 oktober
  • Zondag 7 november
  • Zondag 21 november
afspraak maken contact
onze winkel is nu gesloten

de openingstijden:

Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00

 

Koopzondagen 2021:

  • Zondag 24 oktober
  • Zondag 7 november
  • Zondag 21 november

Forbo marmoleum vloeren

Welke woonstijl u ook heeft of wenst, deze duurzame en solide marmoleum vloeren zijn er in vrijwel elke gewenste uitvoering. En u kunt ze ook nog in diverse patronen leggen. Marmoleum kent eenvoudigweg geen regels en komt tot z’n recht in elk interieur.

Nederlands en duurzaam

Marmoleum is een Nederlands product en gemaakt van duurzame grondstoffen. Het is dan ook geheel biologisch afbreekbaar. Bovendien is het gemakkelijk in onderhoud, supersterk en kan het op vloerverwarming én vloerkoeling gelegd wordt. En dan is het ook nog eens verkrijgbaar in ongelooflijk veel kleuren, dessins, kan het in tal van patronen gelegd worden en is het zowel in particuliere huizen als projectmatig een uitstekende vloer.

Colorblocking op de vloer

Het leuke van marmoleum is niet alleen dat het in zo’n breed assortiment verkrijgbaar is, het is ook heel breed toepasbaar. Wil je bijvoorbeeld twee kleuren combineren op de vloer? Dan kies je voor colorblocking met marmoleum. Colorblocking is een modetrend waarbij felle kleuren met elkaar gecombineerd worden. En juist omdat marmoleum ook in felle kleuren geproduceerd wordt en het in verschillende patronen gelegd kan worden, is deze vloer daar heel goed geschikt voor!

Gemakkelijk te leggen met de click-variant

Qua uitvoering lijkt marmoleum wel wat op laminaat omdat het net zo gemakkelijk gelegd kan worden. Marmoleum bestaat namelijk ook in click-uitvoeringen waarmee je snel en gemakkelijk de vloerdelen aan elkaar klikt. Ze zijn er in langwerpige panelen zoals houten planken maar ook in vierkante tegels. Hiermee kun je dus elke combinatie en elk patroon eenvoudig op de vloer leggen.

Visgraat, halfsteensverband of blokpatroon

Wat de legpatronen betreft, kent marmoleum evenmin beperkingen. Een stijlvol visgraatverband, stoer halfsteensverband of het blokpatroon, het is met marmoleum geen probleem. En heb je zelf een hele nieuwe legvorm bedacht voor jouw interieur? Dan is dat vast ook mogelijk! Ook marmoleum in jouw interieur? Met marmoleum kies je voor een bijzonder veelzijdige vloer.

Wilt u graag advies hoe u deze vloer in uw woonruimte kunt leggen dat optimaal laat aansluit bij de interieursfeer? Vraag dan eens om advies aan een van onze medewerkers. Wij helpen u graag!

terug naar alle marmoleum vloeren