Home | Actueel | Stressless bij Wagenmans wonen en slapen

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...
Header relaxfauteuils

Stressless bij Wagenmans wonen en slapen

07 februari 2022

Zoek je een nieuwe relaxfauteuil of relaxstoel? Dan slaag je bij Wagenmans wonen en slapen gegarandeerd op de relax afdeling. Hier vind je een uitgebreide collectie relaxfauteuils, sta-op-stoelen en banken in alle maten, kleuren en materialen.

Bekende topmerken als Gealux, Stressless, De Toekomst en Knudsen maken al jaar en dag stijlvolle moderne en klassieke relaxfauteuils en relax stoelen. Met onze ruim 85 jaar ervaring in de meubel branche kunnen wij je helpen met het vinden van een passende fauteuil. Bij ons in de winkel vind je een ruime afdeling waar je diverse modellen kunt uitproberen. De fauteuil wordt aangepast aan jouw wensen waardoor je jarenlang plezier zult hebben van de fauteuil.

Bekijk ook de ervaring van de mensen die je al voor gingen op Klanten Vertellen

Wil je meer weten, kom gerust bij ons langs in de winkel! Je kunt vrijblijvend bij ons langskomen mét of zonder afspraak. Wil je graag een afspraak maken? Klik dan op deze link en dan zien we je snel bij ons in de winkel!

Laat je inspireren

Gordijnen voor de koude maanden Gordijnen maken je huis echt af. De akoestiek in de kamer is beter,
Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Elke heeft weer prachtige 3D tekeningen mogen maken voor een jong gezin uit Wijhe. De haard staat

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!