De koffie staat klaar!

Maak kennis met de vernieuwde Wagenmans wonen en slapen! We hebben onze gevel vernieuwd en een geheel nieuwe huisstijl. Met een gaaf nieuw logo, vernieuwde bussen en een nieuwe website halen we een frisse wind door het bedrijf! We nodigen jou graag uit om een kijkje te nemen en de nieuwste collecties te ontdekken. Zien we je gauw? De koffie staat klaar!

Openingstijden

Openingstijden worden geladen...

Koopzondagen

Openingstijden worden geladen...

Zo vind je ons

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de leverancier en welk product je (hebt) besteld. Om de actuele levertijden van een bepaald product door te kunnen geven verzoeken we je om contact met ons op te nemen. We zoeken het dan graag voor je uit!

Heb je vragen betreft planning, dan verzoeken we je om onderstaand formulier in te vullen. Onze planner neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je een klacht over een aangeschaft product? We verzoeken je om onderstaand formulier in te vullen en dan neemt onze service medewerker zo snel mogelijk contact met je op.

Voor de actuele openingstijden kun je het beste onze openingstijden bekijken. Hier staat bij wanneer we een koopzondag hebben.

Veel van onze meubels zijn zo samen te stellen dat ze helemaal naar eigen wens zijn. Zo kun je meubels samenstellen in verschillende groottes, kleuren hout, stof- en leersoorten. Wil je graag helemaal een meubel op maat? We kunnen daarin veel voor je betekenen, zo kunnen kasten, elementen banken en bijvoorbeeld tafels vaak op maat worden gemaakt. Om je hierbij te helpen adviseren we om contact met ons op te nemen. Zo kunnen we jouw specifieke woonvraag beantwoorden.

Heb je een andere vraag?

Voor andere vragen kun je contact met ons opnemen door het formulier hiernaast in te vullen of door tijdens onze openingstijden te bellen naar 0572-371273. We helpen je graag verder met jouw vraag.

Gordijnen voor de koude maanden Gordijnen maken je huis echt af. De akoestiek in de kamer is beter,
Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Elke heeft weer prachtige 3D tekeningen mogen maken voor een jong gezin uit Wijhe. De haard staat
Familie Heitbrink, Dalfsen
Lees verder
Wij hebben in onze nieuwbouwwoning veel door Wagenmans laten doen. Raambekleding boven/beneden, marmoleum op de zolder en bovenverdieping, mooie hoge plinten, eetkamerstoelen en hor voor onze schuifpui. Heel fijn hoe Bas tijdens de corona met gordijnstalen bij ons thuis kwam. Zo konden we goed zien wat bij onze vloer past. Niets was te veel en alles was mogelijk. Beneden hebben wij een gietvloer en heel veel mensen denken dat we dat boven ook hebben liggen. Dat is wel een groot compliment voor de medewerkers die dat hebben gelegd. Vakwerk! Wij zijn erg tevreden over Wagenmans!
Elly, Dalfsen
Lees verder
Wij zijn al jaren klant bij Wagenmans en naar alle tevredenheid. Toen we de woonkamer opnieuw wilden inrichten hebben we ook nog elders gekeken maar uiteindelijk zijn we toch weer bij Wagenmans terechtgekomen. Dit heeft alles te maken met hun vakmanschap, vriendelijkheid en het meedenken. Het is geen enkel probleem om thuis langs te komen met een auto vol met accessoires, een stoel etc. Wagenmans kan ik absoluut aanbevelen bij vrienden en familie!
Yvonne, Raalte
Lees verder
Mooie bank en stoel uitgezocht, we zijn leuk geholpen door Charlotte, lekkere cappuccino gehad haha. Volgens afspraak een week later onze meubels gekregen, super leuke en nette jongens die het bezorgden. Een dikke pluim voor jullie allemaal!
Fam. Timmerman, Heino
Lees verder
Wij slapen buitengewoon goed in ons nieuwe Auping bed met uitstekende matrassen. Dat waren goede adviezen van de beddenspecialist Rudi H.
Previous
Next