De koffie staat klaar!

Maak kennis met de vernieuwde Wagenmans wonen en slapen! We hebben onze gevel vernieuwd en een geheel nieuwe huisstijl. Met een gaaf nieuw logo, vernieuwde bussen en een nieuwe website halen we een frisse wind door het bedrijf! We nodigen jou graag uit om een kijkje te nemen en de nieuwste collecties te ontdekken. Zien we je gauw? De koffie staat klaar!

Openingstijden

Openingstijden worden geladen...

Koopzondagen

Openingstijden worden geladen...

Zo vind je ons

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de leverancier en welk product je (hebt) besteld. Om de actuele levertijden van een bepaald product door te kunnen geven verzoeken we je om contact met ons op te nemen. We zoeken het dan graag voor je uit!

Heb je vragen betreft planning, dan verzoeken we je om onderstaand formulier in te vullen. Onze planner neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je een klacht over een aangeschaft product? We verzoeken je om onderstaand formulier in te vullen en dan neemt onze service medewerker zo snel mogelijk contact met je op.

Voor de actuele openingstijden kun je het beste onze openingstijden bekijken. Hier staat bij wanneer we een koopzondag hebben.

Veel van onze meubels zijn zo samen te stellen dat ze helemaal naar eigen wens zijn. Zo kun je meubels samenstellen in verschillende groottes, kleuren hout, stof- en leersoorten. Wil je graag helemaal een meubel op maat? We kunnen daarin veel voor je betekenen, zo kunnen kasten, elementen banken en bijvoorbeeld tafels vaak op maat worden gemaakt. Om je hierbij te helpen adviseren we om contact met ons op te nemen. Zo kunnen we jouw specifieke woonvraag beantwoorden.

Heb je een andere vraag?

Voor andere vragen kun je contact met ons opnemen door het formulier hiernaast in te vullen of door tijdens onze openingstijden te bellen naar 0572-371273. We helpen je graag verder met jouw vraag.

Gordijnen voor de koude maanden Gordijnen maken je huis echt af. De akoestiek in de kamer is beter,
Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Elke heeft weer prachtige 3D tekeningen mogen maken voor een jong gezin uit Wijhe. De haard staat
Zwaal, Heino
Lees verder
Een ervaren rot in het vak wist mijn wensen goed te lezen en daar een geweldig ontwerp voor te maken. Mijn 'compacte' kamer 🙂 is nu ingericht met optimaal gebruik van de ruimte. Nergens had ik het gevoel dat ideeën werden opgedrongen. Er werd steeds naar mij en mijn toch niet zo gewone wensen geluisterd en meegedacht om daar invulling aan te geven.
Julien, Zwolle
Lees verder
Vakwerk en een geweldige service! Vanaf het moment van oriënteren, het adviesgesprek, het vakwerk van de stoffeerders tot en met het eindresultaat een dikke tien. Erg mooi om te zien dat in elke fase van de klantreis consequent een uitstekende performance wordt geleverd. Ik gun iedereen deze ervaring!
Muilwijk, Ommen
Lees verder
De stoelen zijn er! Superfijn dat jullie ze hebben kunnen brengen. Eerder dan gepland en keurig op de afgesproken tijd. En om de stoelen in te wijden, kregen we ook nog een lekkere cake…! Bedankt voor de fijne en goede service!
Bosman, Lemelerveld
Lees verder
Vriendelijke geholpen. Met aandacht en alle tijd. Waardoor je met een goed gevoel naar huis gaat. Wetend dat je passende meubels hebt uitgekozen. Leveren van de meubels was in goed overleg. De personen die kwamen leveren kwamen met positiviteit aan de deur. Ze werkte zorgvuldig, netjes en met respect voor de bewoners en hun eigendom.
Vorige
Volgende