Daarom Wagenmans wonen en slapen!

Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. Iets waar wij met z’n allen trots op zijn. Wij zijn Wagenmans wonen en slapen, al meer dan 85 jaar.

Meer dan 85 jaar expertise

Al meer dan 85 jaar is Wagenmans wonen en slapen gevestigd in Lemelerveld. Gestart in 1935 door Gerrit en Jo Wagenmans, de eerste generatie ondernemers. Eind jaren zestig werd het overgenomen door zoon Jan en zijn vrouw Annie.

Inmiddels wordt het bedrijf alweer ruim twintig jaar geleid door Bas Wagenmans samen met zijn zus Aukje en broer Joris Wagenmans. Zij vormen daarmee de derde generatie. Wagenmans wonen en slapen blijft continu vernieuwen en dat hebben we dit jaar weer laten zien met een nieuwe gevel, nieuwe website en een nieuwe huisstijl.

Samen met alle medewerkers hebben we één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur. Daar halen we met elkaar enorm veel voldoening uit. Hier werken we met z’n allen hard en daar zijn we trots op!

De Haan, Lemelerveld
Lees verder
Wederom super! Altijd prettig geholpen, ze nemen alle tijd en afspraken worden altijd nagekomen. Nieuwe vloer en kast. De vloer ligt er super mooi strak in, alle afval keurig meegenomen, de kast werd keurig op de plek gezet. Zoals altijd... dikke pluim.
Elly, Dalfsen
Lees verder
Wij zijn al jaren klant bij Wagenmans en naar alle tevredenheid. Toen we de woonkamer opnieuw wilden inrichten hebben we ook nog elders gekeken maar uiteindelijk zijn we toch weer bij Wagenmans terechtgekomen. Dit heeft alles te maken met hun vakmanschap, vriendelijkheid en het meedenken. Het is geen enkel probleem om thuis langs te komen met een auto vol met accessoires, een stoel etc. Wagenmans kan ik absoluut aanbevelen bij vrienden en familie!
Yvonne, Raalte
Lees verder
Mooie bank en stoel uitgezocht, we zijn leuk geholpen door Charlotte, lekkere cappuccino gehad haha. Volgens afspraak een week later onze meubels gekregen, super leuke en nette jongens die het bezorgden. Een dikke pluim voor jullie allemaal!
Fam. Timmerman, Heino
Lees verder
Wij slapen buitengewoon goed in ons nieuwe Auping bed met uitstekende matrassen. Dat waren goede adviezen van de beddenspecialist Rudi H.
Previous
Next

Ook dit is Wagenmans

Gordijnen voor de koude maanden Gordijnen maken je huis echt af. De akoestiek in de kamer is beter,
Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Elke heeft weer prachtige 3D tekeningen mogen maken voor een jong gezin uit Wijhe. De haard staat