Maak kennis met ons

Daarom Wagenmans wonen en slapen!

Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. Iets waar wij met z’n allen trots op zijn. Wij zijn Wagenmans wonen en slapen, al meer dan 85 jaar.

Meer dan 90 jaar expertise

Al meer dan 90 jaar is Wagenmans wonen en slapen gevestigd in Lemelerveld. Gestart in 1935 door Gerrit en Jo Wagenmans, de eerste generatie ondernemers. Eind jaren zestig werd het overgenomen door zoon Jan en zijn vrouw Annie.

Inmiddels wordt het bedrijf alweer ruim twintig jaar geleid door Bas Wagenmans samen met zijn zus Aukje en broer Joris Wagenmans. Zij vormen daarmee de derde generatie. Wagenmans wonen en slapen blijft continu vernieuwen en dat hebben we weer laten zien met een nieuwe gevel, nieuwe website en een nieuwe huisstijl in 2021. Daarnaast blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en collecties.

Samen met alle medewerkers hebben we één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur. Daar halen we met elkaar enorm veel voldoening uit. Hier werken we met z’n allen hard en daar zijn we trots op!

Zwaal, Heino
Lees verder
Een ervaren rot in het vak wist mijn wensen goed te lezen en daar een geweldig ontwerp voor te maken. Mijn 'compacte' kamer 🙂 is nu ingericht met optimaal gebruik van de ruimte. Nergens had ik het gevoel dat ideeën werden opgedrongen. Er werd steeds naar mij en mijn toch niet zo gewone wensen geluisterd en meegedacht om daar invulling aan te geven.
Julien, Zwolle
Lees verder
Vakwerk en een geweldige service! Vanaf het moment van oriënteren, het adviesgesprek, het vakwerk van de stoffeerders tot en met het eindresultaat een dikke tien. Erg mooi om te zien dat in elke fase van de klantreis consequent een uitstekende performance wordt geleverd. Ik gun iedereen deze ervaring!
Muilwijk, Ommen
Lees verder
De stoelen zijn er! Superfijn dat jullie ze hebben kunnen brengen. Eerder dan gepland en keurig op de afgesproken tijd. En om de stoelen in te wijden, kregen we ook nog een lekkere cake…! Bedankt voor de fijne en goede service!
Bosman, Lemelerveld
Lees verder
Vriendelijke geholpen. Met aandacht en alle tijd. Waardoor je met een goed gevoel naar huis gaat. Wetend dat je passende meubels hebt uitgekozen. Leveren van de meubels was in goed overleg. De personen die kwamen leveren kwamen met positiviteit aan de deur. Ze werkte zorgvuldig, netjes en met respect voor de bewoners en hun eigendom.
Previous
Volgende

Ook dit is Wagenmans

Gordijnen voor de koude maanden Gordijnen maken je huis echt af. De akoestiek in de kamer is beter,
Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Elke heeft weer prachtige 3D tekeningen mogen maken voor een jong gezin uit Wijhe. De haard staat