Home | Collectie | Vloeren | Marmoleum vloeren

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Marmoleum vloeren

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Ruime keuze marmoleum vloeren

Welke woonstijl je ook hebt of wenst, deze duurzame en solide marmoleum vloeren zijn er in vrijwel elke gewenste uitvoering. En je kunt ze ook nog in diverse patronen leggen. Marmoleum kent eenvoudigweg geen regels en komt tot z’n recht in elk interieur. We hebben mooie voorbeelden bij ons in de winkel liggen zodat je kunt zien wat de mogelijkheden zijn.

Een greep uit onze collectie Marmoleum vloeren

Marmoleum vloeren bij Wagenmans wonen en slapen

Nederlands en duurzaam

Marmoleum is een Nederlands product en gemaakt van duurzame grondstoffen. Het is dan ook geheel biologisch afbreekbaar. Bovendien is het gemakkelijk in onderhoud, supersterk en kan het op vloerverwarming én vloerkoeling gelegd wordt. En dan is het ook nog eens verkrijgbaar in ongelooflijk veel kleuren, dessins, kan het in tal van patronen gelegd worden en is het zowel in particuliere huizen als projectmatig een uitstekende vloer.

Colorblocking op de vloer

Het leuke van marmoleum is niet alleen dat het in zo’n breed assortiment verkrijgbaar is, het is ook heel breed toepasbaar. Wil je bijvoorbeeld twee kleuren combineren op de vloer? Dan kies je voor colorblocking met marmoleum. Colorblocking is een modetrend waarbij felle kleuren met elkaar gecombineerd worden. En juist omdat marmoleum ook in felle kleuren geproduceerd wordt en het in verschillende patronen gelegd kan worden, is deze vloer daar heel goed geschikt voor!

Gemakkelijk te leggen met de click-variant

Qua uitvoering lijkt marmoleum wel wat op laminaat omdat het net zo gemakkelijk gelegd kan worden. Marmoleum bestaat namelijk ook in click-uitvoeringen waarmee je snel en gemakkelijk de vloerdelen aan elkaar klikt. Ze zijn er in langwerpige panelen zoals houten planken maar ook in vierkante tegels. Hiermee kun je dus elke combinatie en elk patroon eenvoudig op de vloer leggen.

Wil je graag advies hoe je deze vloer in jouw woonruimte kunt leggen dat optimaal laat aansluit bij de interieursfeer? Vraag dan eens om advies aan een van onze medewerkers. Wij helpen je graag!

De ontwikkelingen op het gebied van vloeren gaan heel snel. We kunnen niet de hele collectie aan je tonen op onze website. Via onze pagina op de website van woonspecialist.nl kun je een indruk krijgen van alle mogelijkheden en het assortiment. Klik daarvoor op onderstaande button. We helpen je natuurlijk in de winkel graag verder!

We komen graag bij jou over de vloer!

Onze stoffeerders hebben al jarenlange ervaring in het leggen van vloeren. Als je bij ons jouw vloer aanschaft wordt deze door onze eigen stoffeerders gelegd en van te voren ingemeten. Bekijk het uitgebreide aanbod aan vloeren bij ons in de winkel.

Laat je inspireren