Home | Collectie | Wonen | Relaxfauteuils

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Relaxfauteuils

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Ruime keuze relaxfauteuils

Zoek je een nieuwe relaxfauteuil of relaxstoel? Dan slaag je bij Wagenmans Wonen gegarandeerd op de relax afdeling. Hier vind je een uitgebreide collectie relaxfauteuils, sta-op-stoelen en banken in alle maten, kleuren en materialen.
Bekende topmerken als Gealux, Stressless en De Toekomst maken al jaar en dag stijlvolle moderne en klassieke relaxfauteuils.
Wil je meer weten, kom dan eens langs bij ons in de winkel. Je zult zien dat de moderne relaxfauteuils niet alleen voor senioren een perfecte oplossing zijn.

Een greep uit onze collectie

vanaf: € 1159

Meer relaxfauteuils? Kom naar de winkel!

We hebben alleen onze bestsellers op onze website staan, we hebben een 5000 m2 grote showroom met wonen en slapen. Van deze ruimte hebben we een groot gedeelte ingericht als Relaxafdeling. Hier vind je een ruim aanbod aan relaxfauteuils zodat er altijd een match voor jou bij zit. Ben je nieuwsgierig naar onze complete collectie relaxfauteuils? Kom dan langs in Lemelerveld. Je bent op ieder moment tijdens onze openingstijden welkom bij ons in de winkel. Wil je er graag zeker van zijn dat een medewerker beschikbaar is om jou te helpen? Maak dan via onderstaande button een afspraak en dan zien we jou snel!

Laat je inspireren

We hebben weer een nieuwe binnenkijker en deze keer in Raalte. Het stel kwam bij ons in de winkel om
Voor een woning in Vroomshoop hebben we een compleet interieuradvies gegeven. Het huis werd verbouwd
Onze interieuradviseur Elke mocht een gezin uit Nijverdal voorzien van een uitgebreid interieuradvies.