2145commisie-kantine-02

Zakelijke markt

Naast het bedienen van particulieren, zijn wij er ook voor de zakelijke klant. Wij ontwikkelen (vaak in nauw overleg met aannemers, projectontwikkelaars, architecten en facilitair managers), en geven invulling aan, interieurplannen voor horeca, zorginstellingen, kantoren, sportkantines en nog veel meer. We nodigen je graag uit voor een inspirerende sessie bij ons in Lemelerveld, maar we komen ook graag naar jouw locatie om de wensen en mogelijkheden te bespreken.
“Ook de zakelijke klant is voor concept ontwikkeling en interieur bij ons aan het juiste adres. Kan ik jou helpen met jouw project? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!”

Succesvol gerealiseerd

Weer een leuk afgerond project, dit keer van TCR in Raalte. Bas mocht een mooi plan maken voor de bedrijfskantine
Hotelinrichting: van concept naar realisatie De afgelopen maanden hebben wij gewerkt aan een
Naast de particuliere markt, bedienen wij ook zakelijke klanten. Voor Boeve Afbouw in Lemelerveld
Zwaal, Heino
Lees verder
Een ervaren rot in het vak wist mijn wensen goed te lezen en daar een geweldig ontwerp voor te maken. Mijn 'compacte' kamer 🙂 is nu ingericht met optimaal gebruik van de ruimte. Nergens had ik het gevoel dat ideeën werden opgedrongen. Er werd steeds naar mij en mijn toch niet zo gewone wensen geluisterd en meegedacht om daar invulling aan te geven.
Julien, Zwolle
Lees verder
Vakwerk en een geweldige service! Vanaf het moment van oriënteren, het adviesgesprek, het vakwerk van de stoffeerders tot en met het eindresultaat een dikke tien. Erg mooi om te zien dat in elke fase van de klantreis consequent een uitstekende performance wordt geleverd. Ik gun iedereen deze ervaring!
Muilwijk, Ommen
Lees verder
De stoelen zijn er! Superfijn dat jullie ze hebben kunnen brengen. Eerder dan gepland en keurig op de afgesproken tijd. En om de stoelen in te wijden, kregen we ook nog een lekkere cake…! Bedankt voor de fijne en goede service!
Bosman, Lemelerveld
Lees verder
Vriendelijke geholpen. Met aandacht en alle tijd. Waardoor je met een goed gevoel naar huis gaat. Wetend dat je passende meubels hebt uitgekozen. Leveren van de meubels was in goed overleg. De personen die kwamen leveren kwamen met positiviteit aan de deur. Ze werkte zorgvuldig, netjes en met respect voor de bewoners en hun eigendom.
Vorige
Volgende