2145commisie-kantine-02

Zakelijke markt

Naast het bedienen van particulieren, zijn wij er ook voor de zakelijke klant. Wij ontwikkelen (vaak in nauw overleg met aannemers, projectontwikkelaars, architecten en facilitair managers), en geven invulling aan, interieurplannen voor horeca, zorginstellingen, kantoren, sportkantines en nog veel meer. We nodigen je graag uit voor een inspirerende sessie bij ons in Lemelerveld, maar we komen ook graag naar jouw locatie om de wensen en mogelijkheden te bespreken.
“Ook de zakelijke klant is voor concept ontwikkeling en interieur bij ons aan het juiste adres. Kan ik jou helpen met jouw project? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!”

Succesvol gerealiseerd

Weer een leuk afgerond project, dit keer van TCR in Raalte. Bas mocht een mooi plan maken voor de bedrijfskantine
Wagenmans Wonen is ook werken, dit keer een bedrijfskantine bij Nijhof installatietechniek in
Hotelinrichting: van concept naar realisatie De afgelopen maanden hebben wij gewerkt aan een
Familie Heitbrink, Dalfsen
Lees verder
Wij hebben in onze nieuwbouwwoning veel door Wagenmans laten doen. Raambekleding boven/beneden, marmoleum op de zolder en bovenverdieping, mooie hoge plinten, eetkamerstoelen en hor voor onze schuifpui. Heel fijn hoe Bas tijdens de corona met gordijnstalen bij ons thuis kwam. Zo konden we goed zien wat bij onze vloer past. Niets was te veel en alles was mogelijk. Beneden hebben wij een gietvloer en heel veel mensen denken dat we dat boven ook hebben liggen. Dat is wel een groot compliment voor de medewerkers die dat hebben gelegd. Vakwerk! Wij zijn erg tevreden over Wagenmans!
Elly, Dalfsen
Lees verder
Wij zijn al jaren klant bij Wagenmans en naar alle tevredenheid. Toen we de woonkamer opnieuw wilden inrichten hebben we ook nog elders gekeken maar uiteindelijk zijn we toch weer bij Wagenmans terechtgekomen. Dit heeft alles te maken met hun vakmanschap, vriendelijkheid en het meedenken. Het is geen enkel probleem om thuis langs te komen met een auto vol met accessoires, een stoel etc. Wagenmans kan ik absoluut aanbevelen bij vrienden en familie!
Yvonne, Raalte
Lees verder
Mooie bank en stoel uitgezocht, we zijn leuk geholpen door Charlotte, lekkere cappuccino gehad haha. Volgens afspraak een week later onze meubels gekregen, super leuke en nette jongens die het bezorgden. Een dikke pluim voor jullie allemaal!
Fam. Timmerman, Heino
Lees verder
Wij slapen buitengewoon goed in ons nieuwe Auping bed met uitstekende matrassen. Dat waren goede adviezen van de beddenspecialist Rudi H.
Previous
Next