Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Horren

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Ruime keuze horren

Ben je op zoek naar praktische horren die de insecten buiten houden, maar de frisse lucht binnen? We hebben verschillende soorten horren zodat je kunt kiezen wat het beste aan jouw wensen voldoet. Je kunt zelfs de kleur van de horren kiezen zodat ze bijna niet opvallen. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Een greep uit onze collectie Horren

Horren bij Wagenmans wonen en slapen

Ben je op zoek naar horren voor jouw woning? Wagenmans wonen en slapen heeft voor iedere raam of deur een oplossing. In jouw woning is het belangrijk dat de frisse lucht naar binnen komt, maar dat de insecten buiten blijven. Een hor is een raamwerk met gaas dat voor een open raam of deur wordt geplaatst om insecten, spinnen en andere ongewenste beestjes buiten te houden. Je kunt zelfs kiezen voor horren die ook stuifmeel en andere fijne stofdeeltjes tegenhouden. Heel handig als je hooikoorts hebt! De horren worden voor jou op maat gemaakt van alleen de beste materialen.

De ontwikkelingen op het gebied van raambekleding gaan heel snel. We kunnen niet de hele collectie aan je tonen op onze website. Via onze pagina op de website van woonspecialist.nl kun je een indruk krijgen van alle mogelijkheden en het assortiment. Klik daarvoor op onderstaande button. We helpen je natuurlijk in de winkel graag verder!

Meer horren? Kom naar de winkel!

We laten je graag alles over horren zien bij ons in de winkel. Onze adviseurs helpen je met het vinden wat bij jouw wensen past. Wil je graag meer weten of ben je op zoek naar een bepaalde soort? Kom dan langs bij ons in de winkel.

Laat je inspireren