Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Compleet interieuradvies in Nijverdal, van ontwerp tot eindresultaat

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Compleet interieuradvies in Nijverdal, van ontwerp tot eindresultaat

Onze interieuradviseur Elke mocht een gezin uit Nijverdal voorzien van een uitgebreid interieuradvies. Een totale make-over van de woonkamer en keuken met een nieuwe vloer, indeling, meubelen, kleuradvies en raambekleding.

In de spotlight

De woonkamer heeft een totale make-over gekregen. De nieuwe pvc-vloer met een visgraat legpatroon geeft de ruimte gelijk meer warmte en een knus gevoel. De Nomad bank is van het merk Cartel Living en zo samen te stellen dat de bank in iedere ruimte past. Voor de bank is gekozen voor een zachte voelbare stof. De gitaren stonden op de grond tegen de kant aan. Door ze een speciaal plekje te geven en in de spotlight te hangen vallen ze mooi op. Hierdoor doen ze op een unieke manier mee met het vernieuwde interieur. Het groene vak is mee geschilderd in de kleuren die doorlopen naar de keuken. Dit maakt het leefgedeelte een doorlopend geheel.

Spelen met diepte en kleuren

In de zithoek achter de bank zijn twee vakkenkasten geplaatst. Door de verschillende hoogtes in vakken is op een speelse manier diepte gecreëerd in de woonkamer. Tegelijkertijd wordt met de verdeling van de kleuren op de muur een knusse zitplek gevormd. Omdat in de woonkamer veel wordt gevarieerd met diepte en kleuren is voor het tv-meubel gekozen voor een rustig ontwerp van Novamobili. De gordijnen van Toppoint zijn licht doorlatend en in een warme grijstint. Hierdoor is het geheel sfeervol en blijft de ruimte licht genoeg om alle elementen tot zijn recht te laten komen.

Echte eye catchers in de keuken

Niet alleen met de woonkamer heeft Elke meegedacht. De wens was namelijk om ook de keuken mee te nemen in het totale advies. De kracht van kleurgebruik is in de keuken goed te zien. Door de keuken in dezelfde kleur mee te nemen als de wand wordt een ton-sur-ton effect toegepast. De keuken heeft zo een rustige uitstraling waardoor de houtaccenten, prachtige shutters en de ronde tafel eruit springen. Dat maakt het een gezellige ruimte waar de familie lekker lang kan tafelen. Nog even over de shutters, want wat een plaatje hé! De shutters zijn voor openslaande deuren geplaatst die naar de tuin toe leiden. Door de scharnieren zijn ze helemaal opzij te schuiven. Niet alleen mooi, maar ook nog eens super praktisch!

Heerlijk lang tafelen

Voor de ronde eikenhouten eetkamertafel van BKS is gekozen voor een donkergrijze kleur. Deze past mooi bij het donkere blad van de keuken en de stalen tussendeuren richting de woonkamer. De unieke 6 poten onder de tafel maken dat er ruimte is voor de luxe eetkamerfauteuils. Deze comfortabele stoelen zijn perfect voor een avondje lekker lang tafelen.

Wil jij nou ook interieuradvies ontvangen of heb je vragen over de meubelen of raambekleding van het uitgebreide advies? Stuur ons dan gerust een berichtje via info@wagenmanswonen.nl of bel naar 0572-371273.  

Ook interessant

Voor een gezin uit Raalte mocht Elke een compleet 3D interieuradvies maken. Van indelingsontwerp
Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker. Deze keer een nieuwbouw twee-onder-één kap woning
We hebben weer een nieuwe binnenkijker en deze keer in Raalte. Het stel kwam bij ons in de winkel om

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!