Home | Collectie | Raambekleding | Gordijnen

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Gordijnen

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Ruime keuze gordijnen

Gordijnen zijn echte sfeermakers in huis. Ze zijn geschikt voor iedere ruimte in huis en worden op vakkundige wijze op maat gemaakt. In onze showroom heb je keuze uit verschillende collecties gordijnen en ophangsystemen. De mogelijkheden en variaties van gordijnen zijn tegenwoordig eindeloos! De roederails en roeden kunnen worden gebogen, voor elke ruimte zoeken we naar een oplossing. Kom langs bij ons in de winkel en bekijk ons uitgebreide aanbod stoffen, kleuren en bevestigingsmogelijkheden.

Een greep uit onze collectie Gordijnen

Gordijnen bij Wagenmans wonen en slapen

De sfeer in huis wordt voor een groot deel bepaald door de gordijnen of andere raambekleding. We hebben bovenstaand al mooie sfeerbeelden laten zien van merken die we bij Wagenmans wonen en slapen in de showroom hebben. Ben jij op zoek naar gordijnen voor de woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte? We kunnen je de stoffen laten voelen en zien bij ons in de winkel. We hebben verduisterende gordijnen, inbetween gordijnen en alles daar tussenin.

Bekende gordijnstoffen

We hebben merken zoals Artelux, Eijffinger, Chivasso, House of Happiness, Kendix, Your Edition en nog veel meer. Je kunt bij ons ook je ophangmogelijkheden afstemmen op jouw ruimte en kleur. We meten altijd bij jou thuis en hangen de gordijnen op zodat de maatwerk gordijnen perfect bij jou thuis hangen. Kom gerust bij ons langs in de winkel, we laten je graag de mogelijkheden zien!

De ontwikkelingen op het gebied van raambekleding gaan heel snel. We kunnen niet de hele collectie aan je tonen op onze website. Via onze pagina op de website van woonspecialist.nl kun je een indruk krijgen van alle mogelijkheden en het assortiment. Klik daarvoor op onderstaande button. We helpen je natuurlijk in de winkel graag verder!

Wij hangen jouw gordijnen op!

Naast het inmeten voor de raambekleding, hangen we ook jouw gordijnen op. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het meten en monteren van raambekleding. Kom bij ons langs in de winkel en dan maken wij een inmeet afspraak voor je.

Laat je inspireren