Home | Collectie | Slapen | Matrassen

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Matrassen

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Ruime keuze matrassen

Wist je dat je één derde van je leven doorbrengt in bed? Een kwaliteitsmatras is dan geen overbodige luxe. De keuze in matrassen is enorm groot. Voor elke rug een ander matras lijkt het soms wel. Dat is natuurlijk een beetje overdreven, maar onze zorg is wel dat jij als klant een eerlijk en betrouwbaar slaapadvies krijgt.

Onze grote slaapafdeling is ingericht met de nieuwste collecties, proefmatrassen en technische middelen om jou te voorzien van een goed advies. Je kunt in onze winkel alle matrassen uitproberen die je wilt en we helpen natuurlijk graag door te adviseren welk matras het beste past bij jouw slaaphouding en slaapgedrag. Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Een greep uit onze collectie

Meer matrassen? Kom naar de winkel!

Onze grote slaapafdeling is ingericht met de nieuwste collecties, proefmatrassen en technische middelen om jouw perfecte matras te vinden. Op onze grote slaapafdeling kun je uitgebreid vergelijken en proefliggen. Wij vertellen je graag alles over de verschillende merken zoals Auping, Pullman en Tempur. Maak een afspraak met een van onze medewerkers en we helpen je graag!

Laat je inspireren