Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Compleet nieuwe inrichting in Lemelerveld

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Compleet nieuwe inrichting in Lemelerveld

Onze interieuradviseur Elke kreeg de leuke opdracht om mee te denken over een nieuwe eetkamertafel. Eenmaal in gesprek met de klant werd het al snel niet alleen een tafel, maar bleek er behoefte te zijn naar een compleet nieuwe inrichting voor de woonkamer en eetkamer. 

Sfeervolle woonkamer

Als basis is gekeken naar de vloer en haard. Mooie elementen van deze prachtige woning. Maar hoe kan de haard gecombineerd worden met een gezellige woonkamer, en daarnaast blijven opvallen? Elke heeft met behulp van de wensen van de klant een uitgebreid advies gegeven. De combinatie van basiskleuren met accentkleuren zorgt ervoor dat de haard er uitspringt zonder dat deze overheersend is. De Nomad banken zijn van Cartel Living. Deze zijn zelf samengesteld om de ruimte optimaal te benutten en om het rustig te houden. Het vloerkleed is van Perletta en is tevens de verbindende factor tussen de twee banken. Ook hiervoor is een basiskleur gekozen in natuurlijk materiaal, wat voor eenheid en een rustig geheel zorgt.

Warme accentkleuren en robuuste elementen

Gezellig tafelen en een eenheid creëren tussen de eetkamer en woonkamer. Met de vierkante robuuste tafel van Dopmeijer en bruin leren stoelen en eetkamerbanken van H.E Design maakt dat het geheel nu een landelijke uitstraling heeft. Dit past dan ook precies bij deze landelijk gelegen woning in Lemelerveld. Voor raamdecoratie is gekozen voor gordijnen met een grove structuur van A House of Happiness in een donkere kleur stof. Om het geheel helemaal af te maken is gekozen voor een Kara frame wandmeubel van Musterring. Een functioneel en strak meubel die leuk kan worden gestyled met accessoires.

Verlichting als finishing touch

Natuurlijk hoort passende verlichting ook bij een nieuwe inrichting. Elke heeft onlangs een filmpje gemaakt over diverse soorten verlichting. Vaak iets waar minder over na wordt gedacht bij het inrichten van een ruimte. Terwijl verlichting een belangrijke rol heeft bij het bepalen van sfeer of juist een accent kan geven op een bepaalde item. Voor deze woning heeft ze gekozen voor de Nola hanglampen van Light & Living. Prachtige sfeermakers in de woonkamer.

Wil jij interieuradvies op maat voor jouw woonkamer of een andere ruimte in jouw huis? Onze interieuradviseurs helpen jou graag. Maak online een afspraak of bel 0572-371273. Je bent bij ons van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom en alvast sfeer te komen proeven.

Foto's gemaakt door Elly Raamsteeboers

Ook interessant

Voor dit interieur in Nijverdal is door Elke, de interieurstyliste van Wagenmans wonen en slapen,
Voor een gezin uit Raalte mocht Elke een compleet 3D interieuradvies maken. Van indelingsontwerp
Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker. Deze keer een nieuwbouw twee-onder-één kap woning

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!