Home | Collectie | Vloeren | PVC vloeren

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

PVC vloeren

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Ruime keuze pvc vloeren

Een pvc vloer is een kunststof vloerbedekking met een uitstraling van een echte houten vloer. Het is een erg duurzaam product. De voordelen zoals hoge slijtvastheid, gemak in onderhoud en hygiëne zijn kenmerkend voor pvc vloeren. Door de vele combinatie mogelijkheden en producteigenschappen kunnen pvc vloeren in woon- en slaapkamers en keukens worden toegepast. Bekijk ons ruime aanbod pvc vloeren bij ons in de winkel.

Een greep uit onze collectie PVC vloeren

Pvc vloeren bij Wagenmans wonen en slapen

Een pvc vloer kent vele voordelen. Zo is een pvc vloer makkelijk in onderhoud. Je kunt het reinigen met lauw water en een speciale pvc reiniger. In de winkel kunnen we je advies geven voor welk onderhoudsmiddel geschikt is voor jouw vloer. Of bekijk het op onze webshop Meubelonderhoud. Een aantal voordelen op een rij:

  • Duurzaam product
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Makkelijk in onderhoud en hygiëne
  • Geen hol geluid zoals bij zwevend laminaat of parketvloer
  • Het kan strak tegen de plint of muur gelegd worden
  • Geribbeld oppervlak, hierdoor in gebruik stroef

Laat je vloer vakkundig leggen door Wagenmans wonen en slapen!

We hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het leggen van pvc vloeren. We hebben een team eigen stoffeerders en je kunt er van op aan dat de kwaliteit constant is. We egaliseren de vloer met egaline en hechtmiddel van de beste kwaliteit. Ter plaatse meten we de ruimte op en dan zijn we altijd in de gelegenheid om nog het één en ander te overleggen. Zoals soort ondervloer, drempels, legrichting, radiatoren, convectorputten, vochtmeting etc. Kom bij ons langs in de winkel om het aanbod aan pvc vloeren te bekijken. We helpen je graag!

De ontwikkelingen op het gebied van vloeren gaan heel snel. We kunnen niet de hele collectie aan je tonen op onze website. Via onze pagina op de website van woonspecialist.nl kun je een indruk krijgen van alle mogelijkheden en het assortiment. Klik daarvoor op onderstaande button. We helpen je natuurlijk in de winkel graag verder!

We komen graag bij jou over de vloer!

Onze stoffeerders hebben al jarenlange ervaring in het leggen van vloeren. Als je bij ons jouw vloer aanschaft wordt deze door onze eigen stoffeerders gelegd en van te voren ingemeten. Bekijk het uitgebreide aanbod aan vloeren bij ons in de winkel.

Laat je inspireren

Probeer hier de roomvisualizer van Therdex!

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe een PVC vloer bij jou thuis staat? Probeer dan eens de roomvisualizer van Therdex via de button rechts onderaan de pagina! Op een super simpele manier kun jij zien hoe een gekozen PVC vloer in de ruimte eruit ziet.

Om de room visualizer te open klik je rechts onderaan deze pagina op de knop “Bekijk onze producten in je eigen ruimte“.