Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Shutters

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Ruime keuze shutters

Shutters geven ieder interieur net even een zomers tintje. Ze passen in iedere woonstijl en stralen warmte uit binnen jouw woonruimte. Je kunt kiezen voor verschillende kleuren zodat het helemaal past bij de rest van de kleuren bij jou thuis. De shutters hebben een lange levensduur en worden gemaakt met de beste kwaliteit afwerking. Je kunt ze kantelen zodat je het licht inval zelf kunt regelen. Bij ons in de winkel hebben we mooie voorbeelden hangen en we helpen je graag met het vinden van jouw perfecte shutters!

Een greep uit onze collectie Shutters

Shutters bij Wagenmans wonen en slapen

Als je kiest voor shutters als raamdecoratie, dan kies je ook direct voor een natuurlijke zonwering. De sterke luiken zijn namelijk net als jaloezieën te verstellen zodat je zelf bepaald hoeveel zonlicht binnen komt. Niet alleen fijn voor zonlicht, maar ook om je privacy te behouden. We geven je graag advies over shutters bij jou thuis! Bekijk ook de binnenkijker van het complete advies in Nijverdal, hier hebben we ook prachtige shutters mogen plaatsen.

De ontwikkelingen op het gebied van raambekleding gaan heel snel. We kunnen niet de hele collectie aan je tonen op onze website. Via onze pagina op de website van woonspecialist.nl kun je een indruk krijgen van alle mogelijkheden en het assortiment. Klik daarvoor op onderstaande button. We helpen je natuurlijk in de winkel graag verder!

Wij monteren jouw shutters!

Naast het inmeten voor de raambekleding, monteren we ook jouw shutters. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het meten en monteren van raambekleding. Kom bij ons langs in de winkel en dan maken wij een inmeet afspraak voor je.

Laat je inspireren