Home | Collectie | Raambekleding | Vouwgordijnen

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Vouwgordijnen

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Ruime keuze vouwgordijnen

Wie op zoek is naar elegantie en schoonheid, komt vanzelf bij een vouwgordijn terecht. Vouwgordijnen zijn beschikbaar in meer dan 200 geraffineerde stoffen. De confectie en de afwerking zijn van de hoogste kwaliteit, met oog voor de kleinste details. Wagenmans is dealer van o.a. de merken; Luxaflex ®, Sunway, Toppoint en A House of Happines. Onze eigen vakkundige medewerkers komen altijd inmeten en monteren.

Een greep uit onze collectie Vouwgordijnen

Vouwgordijnen bij Wagenmans wonen en slapen

Het verschil met andere raamdecoratie is dat vouwgordijnen zich zigzaggend opvouwen bij het openen. Je kunt het vouwgordijn op verschillende hoogtes brengen en het blijft altijd een sfeervolle uitstraling hebben. Je kunt vouwgordijnen standaard bedienen met een koord of ketting, maar je kunt ook kiezen voor elektrische bediening. Informeer bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden voor bij jou thuis. Onze buitendienst meet en monteert alle raambekleding op maat, dus ook hier ontzorgen we jou graag!

 

De ontwikkelingen op het gebied van raambekleding gaan heel snel. We kunnen niet de hele collectie aan je tonen op onze website. Via onze pagina op de website van woonspecialist.nl kun je een indruk krijgen van alle mogelijkheden en het assortiment. Klik daarvoor op onderstaande button. We helpen je natuurlijk in de winkel graag verder!

Wij hangen jouw vouwgordijnen op!

Naast het inmeten voor de raambekleding, hangen we ook jouw gordijnen op. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het meten en monteren van raambekleding. Kom bij ons langs in de winkel en dan maken wij een inmeet afspraak voor je.

Laat je inspireren