Home | Collectie | Raambekleding | Rolgordijnen

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Rolgordijnen

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Ruime keuze rolgordijnen

Wagenmans beschikt over een uitgebreide collectie rolgordijnen van merken als Luxaflex®, Sunway en Toppoint. De rolgordijnen worden op maat gemaakt en zijn heel goed te gecombineerd met overgordijnen. Je bepaalt zelf de hoeveelheid licht en privacy omdat je het rolgordijn tot op iedere gewenste hoogte kunt afrollen. Rolgordijnen voor optimale verduistering of juist transparantie in combinatie met prachtig gefilterd daglicht. Wij van Wagenmans wonen en slapen adviseren je graag.

Een greep uit onze collectie Rolgordijnen

Rolgordijnen bij Wagenmans wonen en slapen

Ben je op zoek naar rolgordijnen of heb je vragen voor een rolgordijn op maat? Wagenmans wonen en slapen meet en monteert alle rolgordijnen op maat. Zo kun je bijvoorbeeld voor een lang raam of schuine kant ook een passend rolgordijn vinden. Een rolgordijn kan verduisterend of licht doorlatend, er zijn verschillende mogelijkheden. Wat jouw keuze voor rolgordijn is hangt af van de ruimte en de sfeer die je hiermee wilt creëren. In een slaapkamer kun je bijvoorbeeld kiezen voor een verduisterend rolgordijn, en in de woonkamer voor een lichtdoorlatend rolgordijn. We adviseren je graag, kom bij ons langs in de winkel!

De ontwikkelingen op het gebied van raambekleding gaan heel snel. We kunnen niet de hele collectie aan je tonen op onze website. Via onze pagina op de website van woonspecialist.nl kun je een indruk krijgen van alle mogelijkheden en het assortiment. Klik daarvoor op onderstaande button. We helpen je natuurlijk in de winkel graag verder!

Wij hangen jouw rolgordijnen op!

Naast het inmeten voor de raambekleding, monteren we ook jouw rolgordijnen. Dat is nog eens handig! Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het meten en monteren van raambekleding. Kom bij ons langs in de winkel en dan maken wij een inmeet afspraak voor je.

Laat je inspireren