Home | Collectie | Vloeren | Betonlook vloeren

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Betonlook vloeren

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Ruime keuze betonlook vloeren

Betonlook- en gietvloeren van Wagenmans wonen en slapen bieden oneindige mogelijkheden om jouw ruimte een unieke uitstraling te geven. In onze winkel hebben we voorbeeld gietvloeren zodat je kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Zo kun je de gietvloer in bijna iedere kleur kiezen. De vloer wordt door een speciale techniek gemengd en aangebracht. We helpen je graag met bespreken van de mogelijkheden en welke vloer geschikt is voor bij jou thuis!

Een greep uit onze collectie Betonlook vloeren

Betonlook vloeren bij Wagenmans wonen en slapen

Aan vloeren worden hoge eisen gesteld. Door de gebruiker, of door voorschriften en regels. Voor elke vloer, de functie ervan en de belasting die daarbij hoort, gelden specifieke eisen en wensen. Wagenmans legt gietvloeren in kantoren, scholen, kantines en woningen. De laatste jaren worden de vloeren steeds meer gelegd in woningen zoals woonkamers, slaapkamers en badkamers. Gietvloeren zijn goed te combineren met vloerverwarming. Doordat gietvloeren warmte makkelijk opnemen en afgeven is het zelfs een bijzonder geschikte vloer voor vloerverwarming.

Scheur overbruggend en geluidsisolerend
Door de flexibele structuur zijn vloeren op basis van polyurethaanhars veel minder gevoelig voor scheuren. De geluiddempende werking is ook gunstig voor de akoestiek.

Betonlook vloeren: ook voor renovatie
Vanwege de geringe dikte (2-3 mm) worden gietvloeren vaak toegepast bij renovatieprojecten. Afhankelijk van de ondergrond is aanbrengen op bestaande vloeren mogelijk.

Reiniging en onderhoud gietvloer
Gietvloeren zijn duurzaam en slijtvast. Goed en regelmatig onderhoud zorgen voor een blijvend mooie en hoogwaardige vloer, waar je heel lang plezier van hebt. Gietvloeren zijn naadloos en vloeistofdicht, dus makkelijk schoon te houden.

Betonlook met FloorColouring
Wil je jouw vloer een mooie betonlook geven? Dan biedt 390 FloorColouring van Forbo Eurocol de ideale oplossing. Geschikt voor binnen in bijvoorbeeld kantoren, woon- en slaapkamers, hobbyruimtes e.d. (niet geschikt voor houten vloeren). De egalisatie laag wordt voorzien van een mooie kleur – waarbij je kunt kiezen uit 9 moderne industriële kleuren. Een betonlook als resultaat. De intensiteit ervan bepaalt je zelf. Hoe meer pigment, des te voller de kleur. Wil je hier meer over weten? We bespreken graag de mogelijkheden voor bij jou thuis!

De ontwikkelingen op het gebied van vloeren gaan heel snel. We kunnen niet de hele collectie aan je tonen op onze website. Via onze pagina op de website van woonspecialist.nl kun je een indruk krijgen van alle mogelijkheden en het assortiment. Klik daarvoor op onderstaande button. We helpen je natuurlijk in de winkel graag verder!

We komen graag bij jou over de vloer!

Onze stoffeerders hebben al jarenlange ervaring in het leggen van vloeren. Als je bij ons jouw vloer aanschaft wordt deze door onze eigen stoffeerders gelegd en van te voren ingemeten. Bekijk het uitgebreide aanbod aan vloeren bij ons in de winkel.

Laat je inspireren