Home | Pode

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Pode

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Pode

Comfort en kwaliteit door kennis

Bij Pode zit je goed. Dat komt doordat we bij al onze producten het vakmanschap en de jarenlange ervaring van Leolux kunnen inzetten. Ons ‘moederschip’ maakt al 85 jaar hoogwaardige designmeubelen en die expertise proef je terug in elk Pode-product. En bij een hoogwaardig product hoort ook een professioneel en persoonlijk advies. Daarom zijn we zo trots op de vele deskundige dealers die wereldwijd voor je klaarstaan.

Betaalbaar met een uitstekende garantie

Natuurlijk willen we de Pode-lifestyle voor zo veel mogelijk mensen bereikbaar maken. Daarom leggen we voor de kwaliteit en uitstraling van onze producten de lat op het hoogste niveau, maar voor de prijs juist niet. Bovendien krijg je bij ons 7 jaar garantie; een fijne zekerheid.

Een mix van de mooiste materialen

De kwaliteit van onze producten komt natuurlijk ook deels op het conto van de leveranciers waar we mee werken. Daarom komen niet alleen de stoffen en leersoorten in onze collectie van gerenommeerde leveranciers, maar ook ons schuim, hout, metaal en elk ander materiaal dat we verwerken.

Een greep uit onze collectie

vanaf: € 3.335

vanaf: € 2.595

Buitenkansjes

van:

2.295

voor:1.695

van:

2.195

voor:1.750

van:

2.525

voor:1.750

van:

3.320

voor:2.350

van:

725

voor:550

Kom naar de winkel

We laten je graag alles over het merk zien bij ons in de winkel. Onze adviseurs helpen je met het vinden wat bij jou past. Wil je graag meer weten of ben je op zoek naar een bepaalde stijl? Kom dan langs bij ons in de winkel.

Laat je inspireren