Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Een mooie mix van landelijk en modern in een oude boerderij in Staphorst

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Een mooie mix van landelijk en modern in een oude boerderij in Staphorst

Voor een mooie oude boerderij in Staphorst heeft Joris een advies gegeven voor meubelen, een vloerkleed en een aantal accessoires. De boerderij is volledig gerenoveerd, maar de oude elementen zijn intact gebleven en behouden. Met nieuwe moderne elementen die zijn toegevoegd in het huis is het een mooie mix geworden.

Landelijk met een moderne knipoog

De prachtige oude elementen van de boerderij zorgen ervoor dat de design meubelen van Pode een goede mix is van landelijk en modern. De Fold bank van Pode is gestoffeerd in een grijze grove stof en heeft mooie schuine hoeken voor de liefhebber van details. Een minimalistische bank, maar toch een eigenzinnige uitstraling. De ruime hoekbank is een schakelbank en door een poef tussen de twee delen te plaatsen krijgt het een luchtige uitstraling.

Vloerkleed als verbindende factor

Het grote vloerkleed van bijna 4 meter lang is de verbindende factor in het interieur. Met geel/goud als contrasterende kleur die weer terugkomt in de kussentjes, is het vloerkleed een eye catcher in de woonkamer. Het grote vloerkleed is op maat gemaakt en van Aventura Carpets. Op het vloerkleed staan de twee Sille salontafels. Twee tafels die praktisch over elkaar heen te schuiven zijn. Met het handvat aan de kleinste tafel, krijg je ook geen vingerafdrukken op tafel, ideaal! Het staal en hout van de tafels komen weer terug in de op maat gemaakte kast van een stalen frame in combinatie met zwart hout.

Relaxen in stijl

Om de woonkamer af te maken met extra comfort is gekozen voor een heerlijke fauteuil van Pode. De Transit One is met een zacht leer bekleed in de kleur Cinnamon. Het is een stoere fauteuil waar je heerlijk in kunt relaxen met een kopje koffie of thee. En als je dan helemaal niet meer van de stoel af wilt komen, staat ernaast een bijzettafel van Bert Plantagie. Zo heb je alles direct bij de hand, dat is ultiem relaxen!

Wil jij ook graag advies voor het inrichten van de woonkamer, eetkamer of gehele woning? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom gezellig langs in de winkel!

Ook interessant

We hebben weer een nieuwe binnenkijker en deze keer in Raalte. Het stel kwam bij ons in de winkel om
Voor een appartement in Vroomshoop heeft Miranda een mooi advies gegeven voor meubelen. Het appartement
Weer een leuk afgerond project, dit keer van TCR in Raalte. Bas mocht een mooi plan maken voor de bedrijfskantine

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!