Home | Collectie | Wonen | Banken

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Banken

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Ruime keuze banken

Ben je op zoek naar een kwaliteitsbank voor een betaalbare prijs? Wagenmans Wonen heeft een ruim aanbod in leren- en stoffen zitbanken en hoekbanken. Design voor iedere woonstijl van Pode, Jess design, Cartel Living en Passe Partout tot aan Duitse kwaliteit van Musterring.

Het is best lastig om de juiste bank of hoekbank te kiezen, die past bij de stijl van jouw interieur. Bij Wagenmans Wonen is een ruim aanbod voor elke smaak en stijl te vinden. Bijna onze hele collectie banken zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Er is keuze uit meer dan honderd stof- of leersoorten. Wij nodigen je uit om uitgebreid en in alle rust te komen proefzitten.

Heb je speciale wensen voor een bank op maat? Wij helpen je bij het vinden van de juiste zithoogte, zitdiepte en zelfs de hardheid van de rug- en/of zitkussens. Kom voor het juiste advies naar onze showroom in Lemelerveld.

Een greep uit onze collectie

Meer banken? Kom naar de winkel!

We hebben alleen onze bestsellers op onze website staan, we hebben een 5000 m2 grote showroom met wonen en slapen. Ben je nieuwsgierig naar onze complete collectie banken? Kom dan langs in Lemelerveld. Je bent op ieder moment tijdens onze openingstijden welkom bij ons in de winkel. Wil je graag zeker zijn dat een medewerker beschikbaar is om jou te helpen? Maak dan via onderstaande button een afspraak en dan zien we jou snel!

Laat je inspireren