Interieuradvies

Kies een passend interieuradvies

Een prettige woon- of werkomgeving maakt dat jij je comfortabel(er) voelt. Tijd voor een compleet nieuwe woon- of werkomgeving? Of liever een subtiele verandering voor een groots effect? Interieuradvies is er in verschillende maten en vormen. Wij denken graag met je mee en zorgen voor een passende oplossing voor iedere uitdaging!

Wij bieden interieuradvies aan in verschillende vormen.
Kies onderstaand het advies dat past bij jouw wensen en maak een afspraak voor interieuradvies op maat!

Flitsadvies

Heb je een korte woonvraag over de indeling van jouw zithoek, twijfel je over de kleur die het best past in het interieur, of ben je benieuwd hoe je meer sfeer creëert in een interieur? Dan is een Flitsadvies een geschikte keuze voor jou.

Wij adviseren je graag persoonlijk, de klik tijdens een kennismakingsgesprek is erg belangrijk. Een interieur is namelijk heel persoonlijk. Het advies vindt plaats bij ons in de winkel, hierdoor is er veel inspiratiemateriaal aanwezig. Daarnaast vinden onze stylisten het fijn als je foto’s van de huidige situatie meeneemt of een plattegrond van de ruimte. Zo kunnen zij rekening houden met bijvoorbeeld de lichtinval en speciale elementen in huis, zoals een open haard.

Tips & tricks

GRATIS

Basis advies

Kleuren combineren, materialen kiezen, elementen samenvoegen. Het tot leven brengen van een interieur is meer dan alleen het kiezen van een goede bank of een mooie gordijnstof. Uiteindelijk gaat het om het samenbrengen van alle elementen en het creëren van een perfect totaalplaatje.

Wij maken het allemaal overzichtelijk en passen het toe in jouw situatie. Door het intekenen van meubilair, stoffering en accessoires in diverse kleurencombinaties kun jij je goed voorstellen hoe jouw nieuwe interieur eruit komt te zien.

Een geweldige basis

Kosten: 550,-

Uitgebreid advies

Kies je voor een compleet nieuw interieur? Ga je de zithoek of eetkamer opnieuw inrichten? Betrek een van onze interieurstylistes bij het ontwerp en maak van jouw huis een warm thuis! Jouw wensen en ideeën staan centraal en we ontwerpen dan ook graag een plan op maat. Zo ben je met een paar eenvoudige stappen al een flink eind op weg naar jouw droominterieur!

Tijdens de verschillende adviesgesprekken gaan wij samen op zoek naar een passende woonstijl en bijbehorende kleuren, producten en materialen. Dit kan zijn voor verschillende ruimtes in je huis. Uiteraard komen we voor het complete interieuradvies bij je langs, thuis of op een zakelijke locatie. We adviseren je over de indeling, verlichting, kleuren, meubels, mogelijkheden, styling en accessoires. Kortom: de complete beleving! Dit alles ondersteund door een collage van kleuren en materialen en een 3D-tekening. In de 3D-tekening brengen we jouw (nieuwe) interieur tot leven!

Het complete pakket

Kosten: 950,-

Familie Heitbrink, Dalfsen
Lees verder
Wij hebben in onze nieuwbouwwoning veel door Wagenmans laten doen. Raambekleding boven/beneden, marmoleum op de zolder en bovenverdieping, mooie hoge plinten, eetkamerstoelen en hor voor onze schuifpui. Heel fijn hoe Bas tijdens de corona met gordijnstalen bij ons thuis kwam. Zo konden we goed zien wat bij onze vloer past. Niets was te veel en alles was mogelijk. Beneden hebben wij een gietvloer en heel veel mensen denken dat we dat boven ook hebben liggen. Dat is wel een groot compliment voor de medewerkers die dat hebben gelegd. Vakwerk! Wij zijn erg tevreden over Wagenmans!
Elly, Dalfsen
Lees verder
Wij zijn al jaren klant bij Wagenmans en naar alle tevredenheid. Toen we de woonkamer opnieuw wilden inrichten hebben we ook nog elders gekeken maar uiteindelijk zijn we toch weer bij Wagenmans terechtgekomen. Dit heeft alles te maken met hun vakmanschap, vriendelijkheid en het meedenken. Het is geen enkel probleem om thuis langs te komen met een auto vol met accessoires, een stoel etc. Wagenmans kan ik absoluut aanbevelen bij vrienden en familie!
Yvonne, Raalte
Lees verder
Mooie bank en stoel uitgezocht, we zijn leuk geholpen door Charlotte, lekkere cappuccino gehad haha. Volgens afspraak een week later onze meubels gekregen, super leuke en nette jongens die het bezorgden. Een dikke pluim voor jullie allemaal!
Fam. Timmerman, Heino
Lees verder
Wij slapen buitengewoon goed in ons nieuwe Auping bed met uitstekende matrassen. Dat waren goede adviezen van de beddenspecialist Rudi H.
Previous
Next

Laat je inspireren

Gordijnen voor de koude maanden Gordijnen maken je huis echt af. De akoestiek in de kamer is beter,
Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Elke heeft weer prachtige 3D tekeningen mogen maken voor een jong gezin uit Wijhe. De haard staat