Interieuradvies

Kies een passend interieuradvies

Een prettige woon- of werkomgeving maakt dat jij je comfortabel(er) voelt. Tijd voor een compleet nieuwe woon- of werkomgeving? Of liever een subtiele verandering voor een groots effect? Interieuradvies is er in verschillende maten en vormen. Wij denken graag met je mee en zorgen voor een passende oplossing voor iedere uitdaging!

Wij bieden interieuradvies aan in verschillende vormen.
Kies onderstaand het advies dat past bij jouw wensen en maak een afspraak voor interieuradvies op maat!

Flitsadvies

Heb je een korte woonvraag over de indeling van jouw zithoek, twijfel je over de kleur die het best past in het interieur, of ben je benieuwd hoe je meer sfeer creëert in een interieur? Dan is een Flitsadvies een geschikte keuze voor jou.

Wij adviseren je graag persoonlijk, de klik tijdens een kennismakingsgesprek is erg belangrijk. Een interieur is namelijk heel persoonlijk. Het advies vindt plaats bij ons in de winkel, hierdoor is er veel inspiratiemateriaal aanwezig. Daarnaast vinden onze stylisten het fijn als je foto’s van de huidige situatie meeneemt of een plattegrond van de ruimte. Zo kunnen zij rekening houden met bijvoorbeeld de lichtinval en speciale elementen in huis, zoals een open haard.

Tips & tricks

GRATIS

Basis advies

Kleuren combineren, materialen kiezen, elementen samenvoegen. Het tot leven brengen van een interieur is meer dan alleen het kiezen van een goede bank of een mooie gordijnstof. Uiteindelijk gaat het om het samenbrengen van alle elementen en het creëren van een perfect totaalplaatje.

Wij maken het allemaal overzichtelijk en passen het toe in jouw situatie. Door het intekenen van meubilair, stoffering en accessoires in diverse kleurencombinaties kun jij je goed voorstellen hoe jouw nieuwe interieur eruit komt te zien.

Een geweldige basis

Kosten: 550,-

Uitgebreid advies

Kies je voor een compleet nieuw interieur? Ga je de zithoek of eetkamer opnieuw inrichten? Betrek een van onze interieurstylistes bij het ontwerp en maak van jouw huis een warm thuis! Jouw wensen en ideeën staan centraal en we ontwerpen dan ook graag een plan op maat. Zo ben je met een paar eenvoudige stappen al een flink eind op weg naar jouw droominterieur!

Tijdens de verschillende adviesgesprekken gaan wij samen op zoek naar een passende woonstijl en bijbehorende kleuren, producten en materialen. Dit kan zijn voor verschillende ruimtes in je huis. Uiteraard komen we voor het complete interieuradvies bij je langs, thuis of op een zakelijke locatie. We adviseren je over de indeling, verlichting, kleuren, meubels, mogelijkheden, styling en accessoires. Kortom: de complete beleving! Dit alles ondersteund door een collage van kleuren en materialen en een 3D-tekening. In de 3D-tekening brengen we jouw (nieuwe) interieur tot leven!

Het complete pakket

Kosten: 950,-

Zwaal, Heino
Lees verder
Een ervaren rot in het vak wist mijn wensen goed te lezen en daar een geweldig ontwerp voor te maken. Mijn 'compacte' kamer 🙂 is nu ingericht met optimaal gebruik van de ruimte. Nergens had ik het gevoel dat ideeën werden opgedrongen. Er werd steeds naar mij en mijn toch niet zo gewone wensen geluisterd en meegedacht om daar invulling aan te geven.
Julien, Zwolle
Lees verder
Vakwerk en een geweldige service! Vanaf het moment van oriënteren, het adviesgesprek, het vakwerk van de stoffeerders tot en met het eindresultaat een dikke tien. Erg mooi om te zien dat in elke fase van de klantreis consequent een uitstekende performance wordt geleverd. Ik gun iedereen deze ervaring!
Muilwijk, Ommen
Lees verder
De stoelen zijn er! Superfijn dat jullie ze hebben kunnen brengen. Eerder dan gepland en keurig op de afgesproken tijd. En om de stoelen in te wijden, kregen we ook nog een lekkere cake…! Bedankt voor de fijne en goede service!
Bosman, Lemelerveld
Lees verder
Vriendelijke geholpen. Met aandacht en alle tijd. Waardoor je met een goed gevoel naar huis gaat. Wetend dat je passende meubels hebt uitgekozen. Leveren van de meubels was in goed overleg. De personen die kwamen leveren kwamen met positiviteit aan de deur. Ze werkte zorgvuldig, netjes en met respect voor de bewoners en hun eigendom.
Previous
Volgende

Laat je inspireren

Gordijnen voor de koude maanden Gordijnen maken je huis echt af. De akoestiek in de kamer is beter,
Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Elke heeft weer prachtige 3D tekeningen mogen maken voor een jong gezin uit Wijhe. De haard staat