Home | Collectie | Raambekleding | Zonwering

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Zonwering

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Ruime keuze zonwering

Niet alleen kun je terecht bij Wagenmans wonen en slapen voor jouw raamdecoratie binnen, ook voor buiten bieden wij een collectie zonwering. Op zomerse dagen houden ze – dankzij het glasvezeldoek – zonlicht en warmte buiten. We hebben zonwering in diverse varianten. Van knikarmschermen en markiezen tot rolluiken en screens. We helpen je graag met het vinden van passende zonwering.

Een greep uit onze collectie Zonwering

Zonwering bij Wagenmans wonen en slapen

Laat de zon maar komen! Met zonwering van Wagenmans wonen en slapen ben jij perfect voorbereid op de warme zomerdagen. Zonwering houdt de warmte buiten en zorgt ervoor dat je heerlijk binnen en buiten kunt zitten. We hebben keuze uit een uitgebreide collectie zonwering. Zo hou je niet alleen de zon buiten, maar kun je ook kiezen uit steeds stijlvollere zonwering. Kom naar de winkel en we helpen je graag!

Meer zonwering? Kom naar de winkel!

We laten je graag alles over zonwering zien bij ons in de winkel. Onze adviseurs helpen je met het vinden wat bij jouw wensen past. Wil je graag meer weten of ben je op zoek naar een bepaalde soort? Kom dan langs bij ons in de winkel.

Laat je inspireren