Home | Collectie | Vloeren | Onderhoud vloeren

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Onderhoud vloeren

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Ruime keuze onderhoud vloeren

Vloeren, zowel harde vloeren als vloerbedekking, vertonen na verloop van tijd normale gebruikssporen. Met enkele voorzorgsmaatregelen en door de vloer regelmatig te reinigen en onderhouden, kun je vele jaren van jouw vloer genieten!

Wagenmans wonen en slapen heeft voor iedere vloer het juiste onderhoudsmiddelen in huis. Je kunt deze in onze winkel in Lemelerveld ophalen, maar ook online bestellen op onze speciale Meubelonderhoud.nl (link naar meubelonderhoud.nl) site!

Welk product is voor jouw situatie geschikt?
Er zijn veel verschillende producten, daarom kunnen we jou helpen met het vinden van het juiste onderhoudsmiddel. Naast onderhoudsmiddelen voor vloeren hebben we voor alle meubelen ook de juiste producten. Neem een kijkje op meubelonderhoud.nl of bel naar 085 – 3032851 voor meer informatie.

Een greep uit onze collectie Onderhoud vloeren

Onderhoud voor vloeren bij Wagenmans wonen en slapen

Welk product is voor jouw situatie geschikt?

Er zijn veel verschillende producten, daarom kunnen we jou helpen met het vinden van het juiste onderhoudsmiddel. Naast onderhoudsmiddelen voor vloeren hebben we voor alle meubelen ook de juiste producten. Neem een kijkje op meubelonderhoud.nl of bel naar 085-3032851 voor meer informatie.

Wij helpen jou met het juiste onderhoudsmiddel!

Wil je graag advies ontvangen voor welk onderhoudsmiddel je het beste kunt gebruiken voor jouw vloer of meubels? We hebben een ruim assortiment onderhoudsmiddelen en geven graag advies!

Laat je inspireren

Onze interieuradviseur Elke mocht een gezin uit Nijverdal voorzien van een uitgebreid interieuradvies.
Elke heeft weer prachtige 3D tekeningen mogen maken voor een jong gezin uit Wijhe. De haard staat
Interieuradviseur en styliste Ilse Wiersum-Freriks mocht voor een nieuwbouw woning in Lemelerveld