Home | Collectie | Raambekleding | Plissé & DUETTE® shades

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Plissé & DUETTE® shades

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Ruime keuze plissé & Duette® shades

De frisse, heldere, op maat ontworpen stijl van geplooide Plissé & DUETTE® shades raakt nooit uit de mode dankzij de elegante patronen en rijke textuurweefsels in schitterende kleuren. Plissé & DUETTE® shades zijn veelzijdig en uiterst decoratief en zijn de perfecte keuze voor ramen van elke vorm en afmeting. Deze gordijnen vormen een perfecte aanvulling voor iedere kamer en iedere stijl – van klassiek chic tot krachtig modern – en is precies op maat. Plissé en DUETTE® shades van Luxaflex® zijn verkrijgbaar in vele honderden kleuren en in een reeks transparante, licht doorlatende en verduisterende stoffen.

Een greep uit onze collectie Plissé & DUETTE® shades

Plissé & DUETTE® shades bij Wagenmans wonen en slapen

Bij Plissé & DUETTE® shades heb je keuze uit verschillende kleuren en dessins. Daarnaast kun je ook kiezen voor een gekleurd bovenprofiel en heb je diverse bedieningsopties. Je kunt spelen met het lichtinval in de ruimte met bijvoorbeeld top down bottom up bediening. Ook helpen de Plissé & DUETTE® shades de akoestiek van een kamer te verbeteren. Onze buitendienst meet en plaatst de raambekleding perfect op maat. Kom eens langs bij ons in de winkel om de mogelijkheden voor bij jou thuis te bekijken.

De ontwikkelingen op het gebied van raambekleding gaan heel snel. We kunnen niet de hele collectie aan je tonen op onze website. Via onze pagina op de website van woonspecialist.nl kun je een indruk krijgen van alle mogelijkheden en het assortiment. Klik daarvoor op onderstaande button. We helpen je natuurlijk in de winkel graag verder!

Wij monteren jouw Plissé & DUETTE® shades!

Naast het inmeten voor de raambekleding, monteren we ook jouw Plissé & DUETTE® shades. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het meten en monteren van raambekleding. Kom bij ons langs in de winkel en dan maken wij een inmeet afspraak voor je.

Laat je inspireren