Home | Collectie | Vloeren | Vloerbescherming

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Vloerbescherming

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Ruime keuze vloerbescherming

Met de juiste dop voorzien van vilt of teflon onder je meubels kun je ze zorgeloos gebruiken zonder voortdurend met de vloer rekening te moeten houden. Je voorkomt beschadigingen en stoelen schuiven gemakkelijker zonder lawaai. Via onze webshop meubelonderhoud.nl vind je vloerbescherming voor onder bijna iedere stoelpoot. Denk bijvoorbeeld aan zwenkwielen met een zachte mantel in plaats van een grote kunststof mat onder het bureau. Onder stoelen en fauteuils zit vaak een dop, glijder of wiel die niet geschikt is voor jouw vloer. Dit komt omdat vanaf de fabriek gekozen wordt voor een ‘standaard’ en er nog geen rekening wordt gehouden met jouw eigen vloer. Iedere vloer is namelijk anders en zo ook de passende bescherming. Wij van Wagenmans wonen en slapen zorgen er altijd voor dat jouw stoel, tafel of kast wordt voorzien van de juiste dop!

Een greep uit onze collectie Vloerbescherming

Vloerbescherming bij Wagenmans wonen en slapen

Om je vloer optimaal te beschermen is het belangrijk om goede viltdoppen te gebruiken onder jouw meubels. Plakviltjes blijven niet altijd goed zitten en kunnen lijmresten achterlaten op de vloer. We helpen je graag met het vinden van passende viltdoppen. Bij onze webshop meubelonderhoud.nl vind je stoelpoot beschermers voor elke stoel. Voor Houten poten, kunststof poten, holle poten en poten met schroefdraad. Daarnaast vind je op de website ook overige beschermers voor minder voorkomende stoelpoten. Gebruik de code ‘wagenmans’ voor 10% korting!

Wij geven advies voor het juiste vilt!

We geven je graag advies voor het juiste vilt voor onder jouw meubels en de beste bescherming voor jouw vloer. Kom langs bij ons in de winkel en we helpen je graag!

Laat je inspireren