Home | Collectie | Raambekleding | Horizontale Jaloezieën

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Horizontale Jaloezieën

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Ruime keuze horizontale jaloezieën

De charme van horizontale jaloezieën als raambekleding is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regel je de intensiteit en inval van het licht. Je kunt uit bijna iedere kleur kiezen die past bij de rest van jouw interieur. Daarnaast kun je kiezen uit diverse breedtes en afwerkingen voor een eigen stijl. We hebben bij ons in de winkel een uitgebreide collectie horizontale jaloezieën van bekende merken zoals Sunway en Luxaflex ®. Kom naar de winkel voor meer informatie, we helpen je graag!

Een greep uit onze collectie Horizontale Jaloezieën

Horizontale jaloezieën bij Wagenmans wonen en slapen

De mogelijkheden van horizontale jaloezieën zijn heel erg breed. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor houten of aluminium jaloezieën. Je kunt een bijpassend ladderkoord kiezen, en je hebt verschillende bedieningsvormen. Bijvoorbeeld elektrisch, handgreep, koord of kettingbediening.

Top-down & Bottom up

Bij het top-down & bottom up model kun je de gehele jaloezie op en neer bewegen. Dit geeft de mogelijkheid tot maximale daglichtopbrengst en maximaal zicht in combinatie met privacy/beeldschermtaken.

Duoview

Bij het Duoview model is het onderste deel van de jaloezie gesloten en het bovenste deel geopend, of andersom. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een werkplek bij het raam.

Megaview

De horizontale Megaview jaloezieën sluiten als een standaard 25 mm jaloezie, maar door de gepatenteerde techniek ontstaat er bij het openen een extra grote doorkijk zoals bij de 50 mm jaloezie.

Multiview

Bij het Multiview model kun je uni lamellen combineren met geperforeerde lamellen (transparantie 4% of 8%). Hiermee creëer je de perfecte zonwering voor een werkplek bij het raam, waarbij het onderste deel directe inval van zonlicht verhindert en het bovenste deel voldoende daglicht doorlaat om de ruimte te verlichten.

De ontwikkelingen op het gebied van raambekleding gaan heel snel. We kunnen niet de hele collectie aan je tonen op onze website. Via onze pagina op de website van woonspecialist.nl kun je een indruk krijgen van alle mogelijkheden en het assortiment. Klik daarvoor op onderstaande button. We helpen je natuurlijk in de winkel graag verder!

Wij monteren jouw horizontale jaloezieën!

Naast het inmeten voor de raambekleding, monteren we ook jouw jaloezieën. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het meten en monteren van raambekleding. Kom bij ons langs in de winkel en dan maken wij een inmeet afspraak voor je.

Laat je inspireren

Voor een gezin uit Raalte mocht Elke een compleet 3D interieuradvies maken. Van indelingsontwerp
Onze interieuradviseur Elke mocht een gezin uit Nijverdal voorzien van een uitgebreid interieuradvies.
Interieuradviseur en styliste Ilse Wiersum-Freriks mocht voor een nieuwbouw woning in Lemelerveld