Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Eigentijds 3D interieuradvies in Raalte

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Eigentijds 3D interieuradvies in Raalte

Voor een gezin uit Raalte mocht Elke een compleet 3D interieuradvies maken. Van indelingsontwerp tot aan het samenstellen van kleuren en materialen. Het is een eigentijds interieur met rustige basiskleuren geworden. Door het interieur in een 3D interieurplan te verwerken komt het interieur helemaal tot leven. Op deze manier kan de klant precies zien hoe het uiteindelijke resultaat gaat worden.

Gezellige zithoek met ruime hoekbank

De doorkijk openhaard zat al in de woning en biedt een mooi startpunt voor het ontwerp. De nis waar de tv komt te hangen wordt aangekleed met leren wandbekleding van Enzo Pellini. Verschillende groottes vakken van het leder zorgt voor een speelse uitstraling. Daarnaast is in de woonkamer gekozen voor een ruime hoekbank. De Nomad van Cartel Living is een elementenbank, de zijkanten zijn doorgestoffeerd en hierdoor kunnen de delen ook los van elkaar worden neergezet. Op deze manier past hier perfect een tafeltje tussen zoals in het ontwerp. Ook de salontafeltjes zijn van Cartel Living. De Guts salontafels in het mat zwart zijn in twee verschillende afmetingen in het ontwerp weergegeven. Als verbindende factor is gekozen voor het wollen vloerkleed Limone van Perletta in een ruime afmeting van 200 x 300 cm.

Eye catcher in de woonkamer

De grote wandkast van Van der Drift is speciaal samengesteld naar wens van de klant. Grote vakken in een prachtige Dark Oak kleur. Voor de verbinding met de eetkamer zijn hier Woodupp panelen achter geplaatst. In de keuken heeft Elke eetkamerstoelen ingetekend met een ronde lage rug. Hierdoor komt de keuken met vaste tafel helemaal tot z'n recht.

Raambekleding voor de hele woning

Voor de hele woning heeft Elke raambekleding geadviseerd. Van houten lamellen tot aan gordijnen. Wederom is gekozen voor zachte kleuren om het geheel rustig te houden.

Wil jij ook een interieuradvies op maat voor jouw woonkamer of een andere ruimte in jouw huis? Onze interieuradviseurs helpen jou graag. Maak online een afspraak of bel 0572-371273. Je bent bij ons van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom en de sfeer te proeven!

Ook interessant

Voor dit interieur in Nijverdal is door Elke, de interieurstyliste van Wagenmans wonen en slapen,
Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker. Deze keer een nieuwbouw twee-onder-één kap woning
We hebben weer een nieuwe binnenkijker en deze keer in Raalte. Het stel kwam bij ons in de winkel om

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!