Afspraak maken

Omdat wij vinden dat persoonlijke aandacht en gericht advies erg belangrijk is, bieden wij je de mogelijkheid om een afspraak met een van onze specialisten in te plannen. Door vooraf een afspraak met ons te maken weet je zeker dat de juiste specialist voor je beschikbaar is. Zo kunnen we voldoende tijd en aandacht aan jouw wensen besteden. Klik op onderstaande button om een afspraak via onze afsprakenmodule te maken.
Familie Heitbrink, Dalfsen
Lees verder
Wij hebben in onze nieuwbouwwoning veel door Wagenmans laten doen. Raambekleding boven/beneden, marmoleum op de zolder en bovenverdieping, mooie hoge plinten, eetkamerstoelen en hor voor onze schuifpui. Heel fijn hoe Bas tijdens de corona met gordijnstalen bij ons thuis kwam. Zo konden we goed zien wat bij onze vloer past. Niets was te veel en alles was mogelijk. Beneden hebben wij een gietvloer en heel veel mensen denken dat we dat boven ook hebben liggen. Dat is wel een groot compliment voor de medewerkers die dat hebben gelegd. Vakwerk! Wij zijn erg tevreden over Wagenmans!
Elly, Dalfsen
Lees verder
Wij zijn al jaren klant bij Wagenmans en naar alle tevredenheid. Toen we de woonkamer opnieuw wilden inrichten hebben we ook nog elders gekeken maar uiteindelijk zijn we toch weer bij Wagenmans terechtgekomen. Dit heeft alles te maken met hun vakmanschap, vriendelijkheid en het meedenken. Het is geen enkel probleem om thuis langs te komen met een auto vol met accessoires, een stoel etc. Wagenmans kan ik absoluut aanbevelen bij vrienden en familie!
Yvonne, Raalte
Lees verder
Mooie bank en stoel uitgezocht, we zijn leuk geholpen door Charlotte, lekkere cappuccino gehad haha. Volgens afspraak een week later onze meubels gekregen, super leuke en nette jongens die het bezorgden. Een dikke pluim voor jullie allemaal!
Fam. Timmerman, Heino
Lees verder
Wij slapen buitengewoon goed in ons nieuwe Auping bed met uitstekende matrassen. Dat waren goede adviezen van de beddenspecialist Rudi H.
Previous
Next

We komen graag bij jou over de vloer!

Onze stoffeerders hebben al jarenlange ervaring in het leggen van vloeren. Als je bij ons jouw vloer aanschaft wordt deze door onze eigen stoffeerders gelegd en van te voren ingemeten. Bekijk het uitgebreide aanbod aan vloeren bij ons in de winkel.