Home | Collectie | Slapen

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Ruime keuze slapen

Naast een grote woonafdeling hebben we een ruime slaapafdeling bij Wagenmans wonen en slapen. Je vindt bij ons alles op het gebied van een goede nachtrust. We hebben boxsprings, bedden, matrassen, linnenkasten en bedtextiel zoals dekbedden, kussens en dekbedovertrekken. Bij ons vind je bekende kwaliteitsmerken zoals Auping, Pullman en Eastborn voor de beste matras. Nolte en Allure voor maatwerk linnekasten. Donzen of wollen dekbedden van Jonk en Auping. We adviseren je graag voor een goede nachtrust. Je brengt tenslotte één derde van jouw leven door in bed. Een kwaliteitsmatras is dan geen overbodige luxe, toch? De keuze in matrassen en bedden is enorm groot. Voor elke rug een ander matras lijkt het soms wel. Dat is natuurlijk een beetje overdreven, maar onze zorg is wel dat jij als klant een eerlijk en betrouwbaar slaapadvies krijgt. Onze grote slaapafdeling is ingericht met de nieuwste collecties, proefmatrassen en technische middelen om jouw perfecte bed te kiezen. Op onze grote slaapafdeling kun je uitgebreid vergelijken en proefliggen. Wij vertellen je graag alles over de verschillende merken zoals Auping, Pullman en Avek.

Meer slapen? Kom naar de winkel!

Onze grote slaapafdeling is ingericht met de nieuwste collecties, proefmatrassen en technische middelen om jouw perfecte bed te kiezen. Wij vertellen je graag alles over de verschillende merken zoals Auping, Pullman en Avek. Maak een afspraak met een van onze medewerkers en we helpen je graag!

Laat je inspireren

Auping wint weer een design award. Om dat te vieren geven we nu 15% designvoordeel op alle Auping bedden & boxsprings, inclusief matras. De actie is geldig t/m zondag 16...