Home | Collectie | Vloeren | Tapijt vloeren

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Tapijt vloeren

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Ruime keuze tapijt

Naast de harde vloeren beschikt Wagenmans over een ruime tapijt afdeling. En uiteraard zijn wij dealer van de topmerken Parade tapijt, Bonaparte tapijt en Desso tapijt.  Zoek je tapijt met een zachte touch en rijke uitstraling of een modern tapijt geschikt voor projecten en trappen? De keuze is ruim genoeg om jouw woning in je eigen stijl in te richten. En niet te vergeten, alles wordt door eigen vakkundige stoffeerders ingemeten en gelegd.

Een greep uit onze collectie Tapijt vloeren

Tapijt bij Wagenmans wonen en slapen

Tapijt vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, prints en uitvoeringen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor hoogpolig en laagpolig. Wat past het beste bij jou thuis en wat vind je prettig? We hebben bij ons in de winkel een ruime keuze aan tapijt vloeren. We kunnen vloerbedekking kamerbreed op maat leveren of op rol als tegels. Merken zoals Bonaparte, Ambiant, Desso en Parade zijn bekende merken die we bij Wagenmans wonen en slapen leveren. Naast dat tapijt een comeback maakt in leefruimtes heeft het een geluiddempende werking en kun je bijna alle tapijt als vloerkleed laten maken. Onze eigen stoffeerders zorgen ervoor dat jouw vloer perfect wordt gelegd.

De ontwikkelingen op het gebied van vloeren gaan heel snel. We kunnen niet de hele collectie aan je tonen op onze website. Via onze pagina op de website van woonspecialist.nl kun je een indruk krijgen van alle mogelijkheden en het assortiment. Klik daarvoor op onderstaande button. We helpen je natuurlijk in de winkel graag verder!

Wij leggen zelf jouw vloer!

Onze stoffeerders hebben al jarenlange ervaring in het leggen van vloeren. Als je bij ons jouw vloer aanschaft wordt deze door onze eigen stoffeerders gelegd en van te voren ingemeten. Bekijk het uitgebreide aanbod aan vloeren bij ons in de winkel.

Laat je inspireren