Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Multifunctionele bedrijfskantine in Broekland

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Multifunctionele bedrijfskantine in Broekland

Wagenmans Wonen is ook werken, dit keer een bedrijfskantine bij Nijhof installatietechniek in Broekland. Zij gaven aan graag een kantine te willen creëren waarin medewerkers prettig en rustig kunnen lunchen, koffie drinken, samen zitten of zich even terug kunnen trekken. Ook moest het een plek zijn waar je met klanten kunt zitten. Kortom, een multifunctionele kantine! Interieurstyliste Esther de Witte heeft het plan en ontwerp gemaakt. 

Verschillende zitplaatsen

In de kantine zijn verschillende zitplaatsen gecreëerd, hoge zitplekken aan bartafels, lage zitplekken bij de eetbank. Voor elke gelegenheid is er een geschikte plek. Door de mooie glaspui met industriële look worden er twee ruimtes gecreëerd. Waarbij de lange tafel ook handig is voor presentaties of bijeenkomsten met klanten en collega's.

Kleurgebruik

De basiskleuren zijn rustig, meerdere tinten bruin en grijs/zwart. De twee muren met een printbehang in gave groene kleur knallen er echt uit! Er zijn natuurlijke materialen gebruikt, daarmee krijgt de ruimte een robuust karakter. Daarnaast geeft de stoffen bank, de Cubb van Pode, met wollen poeven een warm accent. Super om te zien dat alle plannen op hun plek vallen!

Wagenmans Wonen is ook (samen)werken

Wagenmans Wonen is ook Werken, en in dit geval ook veel SAMENwerken. Mooie samenwerking tussen Esther de Witte, Keukenland Wijhe en Satelliet uit Dalfsen.

Ook de zakelijke klant is voor concept ontwikkeling en interieur bij Wagenmans Wonen aan het juiste adres. Wij ontwikkelen (vaak in nauw overleg met aannemers, projectontwikkelaars, architecten en facilitair managers), en geven invulling aan, interieurplannen voor horeca, zorginstellingen, kantoren, sportkantines en nog veel meer...Wij gaan graag met jou in gesprek. 

Foto's: Annemiek Volkers

Ook interessant

Weer een leuk afgerond project, dit keer van TCR in Raalte. Bas mocht een mooi plan maken voor de bedrijfskantine
Prachtige woonboerderij met B&B in Holthone Midden in de natuur in een kleine plaats genaamd
Gordijnen voor de koude maanden Gordijnen maken je huis echt af. De akoestiek in de kamer is beter,

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!