Home | Collectie | Wonen

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Ruime keuze wonen

De woonkamer is het middelpunt van de woning. In de woonkamer moet je lekker kunnen genieten van je meubels op je eigen manier. In de showroom van Wagenmans Wonen (5000m2) bieden we een uitgebreid assortiment meubelen voor iedere woonstijl. Van designmeubelen tot landelijk wonen en stijlvol klassiek.

Bij Wagenmans wonen vind je alles voor de inrichting van jouw woonkamer en eetkamer. Zoals banken, stoelen, tafels, fauteuils, relaxfauteuils, dressoirs, eetkamertafels, eetkamerstoelen, salontafels en bijzettafels.

We realiseren ons heel goed dat het kopen van nieuwe meubels niet zo eenvoudig is. Staat dit model of kleur wel bij de bestaande inrichting? Daarom hebben we bij Wagenmans Wonen eigen interieuradviseurs, zij geven je graag een vrijblijvend interieuradvies voor de inrichting van jouw woning. Ook bij nieuwbouwprojecten kunnen we je helpen met de inrichting van de woning. Onze interieuradviseurs helpen graag met het maken van een interieurplan naar jouw wensen.

Meer wonen? Bezoek onze winkel!

We hebben alleen onze bestsellers op onze website staan, we hebben een 5000 m2 grote showroom met wonen en slapen. Ben je nieuwsgierig naar onze complete collectie? Kom dan langs in Lemelerveld. Je bent op ieder moment tijdens onze openingstijden welkom bij ons in de winkel.

Laat je inspireren