Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | In Lemelerveld een modern interieur met een klassieke knipoog

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

In Lemelerveld een modern interieur met een klassieke knipoog

Interieuradviseur en styliste Ilse Wiersum-Freriks mocht voor een nieuwbouw woning in Lemelerveld een compleet interieuradvies geven. Vanaf het begin van het bouwproject is ze betrokken geweest en heeft ze alle wensen met de klanten besproken. Samen met Ilse, de klant en natuurlijk onze vakkundige stoffeerders hebben we er een prachtig interieur van gemaakt.

Gezellige woonkeuken

In de woonkeuken is een gietvloer gelegd. Deze vloer is in oneindig veel kleuren leverbaar waardoor de vloer helemaal kan worden afgestemd op het interieur. In deze woning is gekozen voor een donker groene kleur. Samen met de gladde wanden, hoge mdf plinten, een heel gaaf gebloemd behang en stoere stalen schuifdeuren geeft dit veel sfeer in deze prachtige woonkeuken.

De grote ovale eetkamertafel Kalenberg waar heerlijk lang aan getafeld kan worden en huiswerk aan gemaakt kan worden straalt veel gezelligheid uit. Met de lichte armstoelen van Moods wordt de ruimte in balans gebracht. De prachtige lampen maken het helemaal af. In de woonkeuken is bewust gekozen voor kleur en dessin waardoor de ruimte weinig decoratie nodig heeft.

Diverse materialen en vormen in de woonkamer

In de woonkamer is goed te zien dat met verschillende materialen is gewerkt. De Gio banken van Passe Partout zijn in verschillende stoffen uitgevoerd. De okergele kleur van de banken past fantastisch bij de groene gordijnen. De gordijnen leggen weer de link met de woonkeuken waar de groene kleur wordt toegepast. De velours gordijnen zijn van A House of Happiness en hangen aan een mooie zwarte Wave rail.

Ilse: ‘de bewoners houden erg van kleur maar hadden zelf de combinatie met donkere kleuren op deze manier niet zo bedacht. Heel fijn dat ze mij het vertrouwen hebben gegeven om het op deze manier aan te pakken’.

Wil jij interieuradvies op maat voor jouw woonkamer of een andere ruimte in jouw huis? Onze interieur adviseurs helpen jou graag. Maak online een afspraak of bel 0572-371273. Je bent bij ons van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom en alvast sfeer te komen proeven.

Foto's Annemiek Volkers

Ook interessant

Voor een gezin uit Raalte mocht Elke een compleet 3D interieuradvies maken. Van indelingsontwerp
Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker. Deze keer een nieuwbouw twee-onder-één kap woning
We hebben weer een nieuwe binnenkijker en deze keer in Raalte. Het stel kwam bij ons in de winkel om

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!