Home | Collectie | Wonen | Banken | Cartel Living Straus bank

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Cartel Living Straus bank

De Straus bank kenmerkt zich door de lage romp, de diepe zit en het softe comfort. Daarmee is dit een favoriet voor de loungers onder ons. De brede lage arm geeft een extra gezellig karakter aan dit populaire model. De Straus heeft veel mogelijkheden met diverse chaise longues (ligelementen), losse elementen en uiteraard hoekopstellingen. De Straus kun je bij ons in de winkel uitproberen en onze medewerkers helpen je graag door de mogelijkheden te laten zien.

vanaf: € 1604

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stof- en leersoorten.

Het prijsvoorbeeld is gebaseerd op een 2,5-zits in stof. H: 62 B: 212 D: 100 cm. De bank is in iedere gewenste indeling verkrijgbaar.

Wat vind je van deze

Meer banken? Kom naar de winkel!

We laten je graag alles over het merk zien bij ons in de winkel. Onze adviseurs helpen je met het vinden wat bij jou past. Wil je graag meer weten of ben je op zoek naar een bepaalde stijl? Kom dan langs bij ons in de winkel., We hebben alleen onze bestsellers op onze website staan, we hebben een 5000 m2 grote showroom met wonen en slapen. Ben je nieuwsgierig naar onze complete collectie banken? Kom dan langs in Lemelerveld. Je bent op ieder moment tijdens onze openingstijden welkom bij ons in de winkel. Wil je graag zeker zijn dat een medewerker beschikbaar is om jou te helpen? Maak dan via onderstaande button een afspraak en dan zien we jou snel!
Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Onze interieuradviseur Elke mocht een gezin uit Nijverdal voorzien van een uitgebreid interieuradvies.
Interieuradviseur en styliste Ilse Wiersum-Freriks mocht voor een nieuwbouw woning in Lemelerveld

Wagenmans wonen en slapen

Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld

Openingstijden

Openingstijden worden geladen…

Je vindt ons ook op:

Direct naar

Ontvang onze nieuwsbrief