Home | Collectie | Wonen | Fauteuils | Pode Transit One fauteuil

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Pode Transit One fauteuil

De Transit fauteuil van Pode heeft een karakteristieke uitstraling. De stoel is ontworpen door Roderick Vos met als uitgangspunt een optimaal samenspel tussen vorm en comfort. Let ook vooral even op de bijzondere poten uit gebogen buismateriaal. De Transit is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes. De Transit One is het lage model en Transit Two is het hoge model van deze fauteuil. We hebben beide fauteuils bij ons in de showroom staan zodat je beiden kunt proefzitten.

vanaf: € 2.050

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stof- en leersoorten.

De prijs is gebaseerd op de Transit One fauteuil in stof. H: 86 B: 75 D: 85 ZH: 45 cm. De Transit is ook verkrijgbaar met een hoge rug vanaf €1.575,-.

Meer fauteuils? Kom naar de winkel!

We hebben alleen onze bestsellers op onze website staan, we hebben een 5000 m2 grote showroom met wonen en slapen. Ben je nieuwsgierig naar onze complete collectie fauteuils? Kom dan langs in Lemelerveld. Je bent op ieder moment tijdens onze openingstijden welkom bij ons in de winkel. Wil je graag zeker zijn dat een medewerker beschikbaar is om jou te helpen? Maak dan via onderstaande button een afspraak en dan zien we jou snel!
Voor dit interieur in Nijverdal is door Elke, de interieurstyliste van Wagenmans wonen en slapen,
Voor een gezin uit Raalte mocht Elke een compleet 3D interieuradvies maken. Van indelingsontwerp
Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker. Deze keer een nieuwbouw twee-onder-één kap woning