Home | Collectie | Wonen | Fauteuils | Pode Spot Two fauteuil

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Pode Spot Two fauteuil

Ben je op zoek naar een uitnodigende en comfortabele fauteuil? Dan is de Spot fauteuil van Pode wellicht iets voor jou. Deze fauteuil van Pode is ontworpen door Thijs Smeets en heeft een draaipoot verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Spot fauteuil is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes en met een losse poef. De Spot One is de lage variant en Spot Two is de hoge fauteuil. Wil je graag meer weten over deze stoel? We helpen je graag!

vanaf: € 1.895

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stof- en leersoorten.

De prijs is gebaseerd op een Spot two (hoge rug) in stof. H: 106 B: 75 D: 80 ZH: 42 cm. De Spot is ook verkrijgbaar met een lage rug vanaf €1425,-. De losse poef is verkrijgbaar vanaf €495,-.

Meer fauteuils? Kom naar de winkel!

We hebben alleen onze bestsellers op onze website staan, we hebben een 5000 m2 grote showroom met wonen en slapen. Ben je nieuwsgierig naar onze complete collectie fauteuils? Kom dan langs in Lemelerveld. Je bent op ieder moment tijdens onze openingstijden welkom bij ons in de winkel. Wil je graag zeker zijn dat een medewerker beschikbaar is om jou te helpen? Maak dan via onderstaande button een afspraak en dan zien we jou snel!
Voor een gezin uit Raalte mocht Elke een compleet 3D interieuradvies maken. Van indelingsontwerp
Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker. Deze keer een nieuwbouw twee-onder-één kap woning
We hebben weer een nieuwe binnenkijker en deze keer in Raalte. Het stel kwam bij ons in de winkel om