Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Stijlvol en licht appartement in Vroomshoop

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Stijlvol en licht appartement in Vroomshoop

Voor een appartement in Vroomshoop heeft Miranda een mooi advies gegeven voor meubelen. Het appartement werd nieuw gebouwd en daardoor kon meegedacht worden vanaf het begin over indeling en meubels passend bij de ruimte. Het eindresultaat is een mooi licht en tijdloos interieur met design meubelen van merken als Pode en Interstar. We nemen je even mee naar welke meubels Miranda heeft geadviseerd en welke de klanten hebben uitgekozen.

Een wandmeubel op maat van Interstar

We delen al vaker over de wandmeubelen van Interstar. Compleet op maat te maken en daardoor is er ook voor iedere ruimte wel een passend meubel. Voor de woonkamer is gekozen voor opbergruimte, maar ook een ruimte waar de boeken en verzamelde souvenirs in mochten pronken. Zoals te zien op de foto’s krijgt het zo een hele eigen uitstraling. Voor de planken is gekozen voor eiken fineer en de opbergruimtes zijn in een Greige lak kleur gemaakt. Helemaal naar de wensen van de klant.

Stijlvol zitcomfort met prachtig detail

De bank die is uitgekozen is de Melloo 3-zits bank van Pode. De bank is in meerdere opstellingen verkrijgbaar, je kunt de bank hier bekijken. Een mooi detail aan deze bank is dat je de kleur van de biezen kunt uitkiezen. Bijpassend bij de stof of leer van de bank, zoals in dit interieur is gedaan, maar het kan ook in een andere kleur voor een speciaal effect. In dit interieur is gekozen voor een stoffen bank in de zachte kleur ‘Nougat’ en voor de bies gekozen voor leer in de kleur ‘9910 Cloud’. Naast de Melloo bank zijn ook twee fauteuils uitgekozen, passend bij de kleur van het Interstar meubel. Twee Bodi fauteuils in een donkerbruine leer. Zo zijn er genoeg zitplekken om gezellig visite te ontvangen.

Gezellig lang tafelen

Voor het eetgedeelte zijn eetkamerstoelen uitgezocht. De wens was om comfortabele stoelen te kiezen zodat hier gezellig lang mee getafeld kan worden. Zo gaf de klant aan “we hebben door deze stoelen laatst tot 22 uur aan de tafel gezeten na het eten. De tijd vloog voorbij zonder dat we het door hadden”. We hebben het hier over de Tijl eetkamerstoelen van De Toekomst in cognac gekleurd leder en zwarte poten met een draai. Daardoor is het makkelijker om uit de stoelen te stappen.

Compleet advies door onze interieuradviseurs

Wil jij nou ook graag advies ontvangen voor jouw woning? We bieden verschillende soorten adviezen aan. Van een schets tot aan een uitgebreide 3D tekening met afspraken aan huis. Neem hier een kijkje of neem contact met ons op voor meer informatie.

Foto's door Bastiaan van Dijk

 

Ook interessant

Voor dit interieur in Nijverdal is door Elke, de interieurstyliste van Wagenmans wonen en slapen,
Voor een gezin uit Raalte mocht Elke een compleet 3D interieuradvies maken. Van indelingsontwerp
Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker. Deze keer een nieuwbouw twee-onder-één kap woning

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!